Deze huwelijksreis geeft jou garantie voor geluk

Een goed begin is het halve werk. Ook wat betreft het huwelijk! Daarom kiezen veel newly weds voor een schitterende huwelijksreis naar een prachtige plek.
bahamas-huwelijksreis-geluk

De mooiste stranden en meest luxe hotels: celebrity’s spenderen soms meer dan een gemiddeld jaarsalaris aan hun honeymoon. Maar garandeert zo’n huwelijksreis ook een geslaagd huwelijk? Bij onderstaande celebrity-koppels leek het in ieder geval zeker te helpen!

Bahama’s – Cindy Crawford en Rande Gerber – 18 jaar getrouwd

Topmodel Cindy Crawford en haar echtgenoot Rande Gerber trouwden alweer bijna twintig jaar geleden in de One & Only Oceans Club op de Bahama’s. De tropische eilandengroep is één van de meest populaire honeymoonbestemmingen ter wereld. Wist je dat je er zelfs een replica van de beroemde tuinen van Versaille kunt vinden? Ideaal voor romantische huwelijksfoto’s. Ook Penelope Cruz en Javier Bardem brachten hun wittebroodsweken door op de Bahama’s, in het Stella Maris Resort. Zij zijn pas zes jaar getrouwd, maar dat is een eeuwigheid voor celebrity koppels!

 

 

Montecito, Californië – Julia Roberts en Daniel Moder – 14 jaar getrouwd

Tijdens hun huwelijksreis trokken actrice Julia Roberts en haar echtgenoot Daniel Moder zich terug in Montecito, een plaatsje nabij Santa Barbara in Zuid-Californië. Op de slordige 200 hectare van de San Ysidro Ranch genoten de tortelduifjes van een romantische zonvakantie. De San Ysidro Ranch biedt huisjes en suites die uitgestrekt langs de rivier in het wijngebied liggen, compleet met eigen terras, hottubs, openhaard en antieke meubels.

Al sinds de jaren 50 vieren kersverse echtparen hier hun huwelijksreis. John F. Kennedy en Jackie O. genoten er destijds ook in alle rust en stilte van een ontspannen huwelijksreis.
montecito-huwelijksreis-geluk

 

 

Bora Bora – Nicole Kidman en Keith Urban – 10 jaar getrouwd

Hoe kan het ook anders? De Australische actrice Nicole Kidman en haar Nieuw-Zeelandse man Keith Urban kozen voor hun honeymoon uiteraard voor een eiland in de South Pacific. En wat is dan mooier dan Bora Bora? In het St. Regis genoot

het stel alweer tien jaar geleden van de eigen butler-service, een privéstrand (zonder paparazzi) en een exclusieve spa. Even helemaal met z’n tweetjes volledig ontzorgd op een tropisch eiland was in ieder geval al genoeg voor een decennium aan huwelijk!
bora-bora-huwelijksreis

Arizona, Verenigde Staten – Beyoncé en Jay-Z – 8 jaar getrouwd

Queen B. en Jay-Z hebben de beruchte ‘seven year itch’ overleefd. Beyoncé en haar man houden het al acht jaar met elkaar uit. Is dat wellicht te danken aan het Sanctuary Camelback Mountain Resort & Spa in Paradise Valley, Arizona? Dit hotel is een echte hotspot voor moderne celebritykoppels. Je verwacht het misschien niet, maar net onder de rook van hoofdstad Phoenix heb je vanaf het luxe hotel een prachtig uitzicht op de Camelback Mountains. Maar ook de spa, de heerlijke keuken en exclusieve cocktails hebben vast bijgedragen aan het geluk van Beyoncé en Jay-Z. Ontspannen beginnen is ontspannen oud worden!

 

 

Seychellen – Salma Hayek en Francois Henri Pinault – 7 jaar getrouwd

Oké, zeven jaar is nog lang niet ‘tot de dood ons scheidt’, maar het is een begin! En dat allemaal dankzij de Seychellen; een eilandengroep in de Indische Oceaan die zeer populair is als honeymoonbestemming onder beroemdheden. En als het goed genoeg is voor Salma Hayak en haar man, dan is het ook goed genoeg voor jou, toch? Het exclusieve North Iceland Resort was eveneens de huwelijksreislocatie van George Clooney en zijn Amal én van het Britse koninklijk paar William en Kate! Het North Iceland Resort is alleen bereikbaar per helikopter, maar dan heb je wel wat: een prachtig huwelijk.
seychellen-huwelijksreis-geluk

Italië – Mark Zuckerberg en Priscilla Chan – 4 jaar getrouwd

Blijven jij en je kersverse echtgenoot liever in Europa? Grote kans dat jullie kiezen voor Italië! Ook Facebook-oprichter Mark Zuckerberg en zijn vrouw Priscilla Chan kozen voor Italiaanse romantiek. Hun huwelijksreis ging naar boetiekhotel Le Sirenuse aan de pittoreske kust van Amalfi, een voormalig vissersdorp ten zuiden van Napels. Steek jij ook je duimpje omhoog voor Italiaanse wijn, een prachtig landschap of een boottochtje over zee? Like voor Italië!

Zwijmel je al weg? Dan hebben we goed nieuws voor je! Deze hotels zijn niet alleen voor celebrity’s of mensen met een grote zak geld weggelegd. Met Secret Escapes boek je de meest luxe hotels over de hele wereld met kortingen tot wel 70 procent! Laat je inspireren op de website en wie weet wordt jij deze zomer als stralende ster verwelkomd in een prachtig hotel.

Comments are closed.