Dit is waarom het openingsfeest Ocean Club Marbella met DJ Claptone groot succes was

Let the summer begin! De Berlijnse DJ Claptone, vers ingevlogen vanuit Coachella, heeft de Ocean Club Marbella op vrijdag 29 april aan een spetterend begin van de zomer geholpen. De luxueuze beachclub, gelegen op een steenworp afstand van het beroemde Puerto Banús, opende het negende seizoen met een grootse ‘White and Silver’ party.
ocean-club-marbella-opening

Wit en zilver met een bionisch futuristische twist

Wit en zilver met een bionisch futuristische twist, luidde de dresscode. Meer dan 1.000 gasten trokken de mooiste outfits uit de kast en de normaalgesproken minimalistische club lichtte metallic op tegen het decor van de Middellandse Zee. De champagne vloeide rijkelijk op een bodem van favorieten van de chef-kok: sushi, kingsize garnalen en carpaccio van tonijn.

 

 

De altijd opzwepende beats van de resident DJ’s van de club, Eduardo Reyes, B-NY, Nilo Contraries en Jay Saccone, brachten de sfeer er goed in. Om 22.30 uur deed DJ Claptone de club op zijn grondvesten schudden, toen hij zich openbaarde als hoofdact van de avond. De DJ, die over de hele wereld in uitverkochte zalen staat, bracht zijn deephouse beats voor één avond naar Marbella in Spanje en sloeg zijn grootste hits, zoals ‘Cream’, uiteraard niet over.

 

 

Vuurwerkshow

Na een spectaculaire vuurwerkshow om middernacht die de hemel boven de zee verlichtte, werd er gedanst tot het geslaagde feest om 02.00 uur eindigde. Met de fantastische optredens en eclectische muzikale mix, evenals de glamoureuze sfeer en heerlijke hapjes en drankjes, heeft de ‘Silver and White Party’ de lat voor het komende seizoen hoog gelegd.
ocean-club-marbella

 

 

Comments are closed.