Beleef de lancering van Hi-Tec: ‘The Easy Walking Store’

Wandelen of ‘hiken’ als je dat beter vindt klinken, is hot. En dan bedoelen we niet alleen in de Hollywood Hills, ook in de Lage Landen begint wandelen aan populariteit te winnen. Het is dan ook niet voor niets dat internationaal schoenenmerk Hi-Tec op 12 mei 2016 officieel de deuren van de allereerste Hi-Tec Flagship Store in hartje Amsterdam opent.
hitec-easy-walking-store

‘The Easy Walking Store’ gaat het nieuwe concept heten, waarin wandelen anno 2016 centraal staat.

The Easy Walking Store

Hi-Tec is frontrunner op het gebied van productinnovatie en design in de sport- en outdoor industrie. Het is dan ook geen verrassende keuze van Hi-Tec oprichter en eigenaar Frank van Wezel om de allereerste Hi-Tec mono brand store juist nu te openen. Van Wezel: “Wandelen is het nieuwe bewegen, we zien de populariteit van de wandelsport onder jongeren dan ook toenemen. De bewustwording van de consument over de vele voordelen van de sport is er ook al. Wat er miste was een plek waar je de juiste uitrusting kunt aanschaffen, advies op maat kunt krijgen en ter plekke geïnspireerd raakt. Die plek hebben wij gecreëerd met het openen van ‘The Easy Walking Store’.” Dat de eerste Flagship Store van Hi-Tec pal aan het Vondelpark in hartje Amsterdam ligt, is natuurlijk geen toeval. Geen betere plek in Amsterdam dient als startplek om je nieuwe Hi-Tec gear te testen.

 

 

Uniek totaalconcept en de sneakers van Mandela

Naast het feit dat de Hi-Tec Flagship store de beste producten in huis heeft, is er extra aandacht besteed aan design, advies en beleving. De 240 m2 store straalt ‘glamour’ en ‘de toekomst’ uit. De winkel heeft een strak vormgegeven interieur, koffiebar met uitzicht op het Vondelpark, een ‘walking mannequin’ en de beste technologische snufjes op het gebied van deze sport. De Hi-Tec shop experts spreken meerdere talen om ook toeristen van het beste advies te voorzien. Als klap op de vuurpijl zijn de originele blauwwitte Hi-Tec sneakers waarop Nelson Mandela, zijn The Long Walk To Freedom liep, in de winkel te bewonderen.
easy-walking-store

 

 

Goed voor lichaam en geest

Buiten Europa is de sport ‘hiking’ al langer zeer populair. Niet voor niets weten Amerikaanse sterren, modellen en een heel scala aan artiesten, de route naar de Hollywood Hills blindelings te vinden. Wandelen is namelijk niet alleen goed voor de geest maar door de lage intensiteit verbrandt men ook nog eens veel calorieën uit de vetreserves. En dat is goed voor een fit en slank lijf. Bovendien is de sport weinig belastend voor de gewrichten, is het gratis en kan het altijd en overal. Van Wezel: “In Nederland hebben we niet overal hoge bergen, maar wandelen is ook zeker effectief zonder. Daarnaast is een stad als Amsterdam eigenlijk het leukste om te voet te verkennen. In Europa begint de populariteit van de wandelsport onder jongeren toe te nemen, verschillende fitnesstrends komen en gaan maar wandelen zal altijd blijven. Hi-Tec gaat in de nabije toekomst ook meer programma’s en samenwerkingen lanceren waarin ‘de sport’ centraal staat. Stay Tuned”.
hitec-walking-store

 

 

Officiële opening, 12 mei 2016

Voor de officiële opening van de Flagship Store op donderdag 12 mei 2016, pakt Hi-Tec flink uit. Met de Amsterdamse incrowd dansend op beats van DJ’s Phalerieau, Roy Berkenhamer en Mitchell Kelly is dit de in Hi-Tec stijl kick-off van een nieuwe veelbelovende route.

Comments are closed.