Sluit samen met Muse en 14.000 fans winterseizoen Ischgl

‘Time is running out’, het nummer van de Britse rockband Muse, zette de toon tijdens het legendarische Top of the Mountain Closing Concert afgelopen zaterdag 30 april in Ischgl. Met een spectaculair open-air concert bracht Muse, samen met 14.000 wintersport- en muziekfans het skiseizoen tot een einde.
winterseizoen-ischgl-sluit

Seizoensafsluiting

Verse sneeuw, voorjaarszon, live rockmuziek en 14.000 enthousiaste wintersporters waren de ingrediënten van de seizoensafsluiting in lifestyle bestemming Ischgl. Om 13:00 uur gingen ski’s en snowboards aan de kant en speelden de in retro skipakken geklede Grammy-winnaars hits als ‘Uprising’, ‘Psycho’ en ‘Madness’ maar ook klassiekers als ‘Plug In Baby’ en ‘Feeling Good’, tijdens het anderhalf uur durende concert op de piste van de Idalp op 2.300 meter hoogte.

 

 

Kick-off winterseizoen 2016/2017 met PUR

PUR, een van de meest succesvolle Duitse bands, opent op zaterdag 26 november het nieuwe winterseizoen in Ischgl. Pop rockband PUR geniet al sinds de jaren ’70 succes. Wintersport- en muziekfans kunnen het Top of the Mountain Opening Concert in het centrum van Ischgl, gratis bijwonen met een geldige skipas.

 

 

 

 

Comments are closed.