Sluit het winterseizoen Ischgl samen met ‘Muse’ af

Op zaterdag 30 april speelt de Britse rockband Muse op het legendarische Top of the Mountain Closing Concert in de lifestylebestemming Ischgl, in het hart van het skigebied op 2.300 meter hoogte. Ieder jaar weer weet Ischgl haar gasten te verrassen met een indrukwekkend open air concert.
rockband-muse-winterseizoen-ischgl

Ook dit jaar heeft het wintersportresort niet de minste internationale act weten te strikken om het winterseizoen in Oostenrijk af te sluiten. Het Engelse trio Muse, dat bekend staat om hun spectaculaire live shows, won dit jaar voor de tweede keer in de categorie Best Rock Album een award tijdens de prestigieuze Grammy Awards 2016 in Los Angeles.

Rockband Muse

De Britse rockband Muse, bestaande uit zanger, gitarist en pianist Matthew Bellamy, drummer Dominic Howard en bassist Christopher Wolstenholme, treedt in Ischgl in de voetsporen van topartiesten als Thirty Seconds to Mars, Robbie Williams, Rihanna, Elton John, Katy Perry, Sting en Alicia Keys. Muse speelt onder meer nummers van hun laatste album ‘Drones’. Om 13:00 uur gaan ski’s en snowboards aan de kant en kunnen muziek- en wintersportfans meezingen met hits als het openingsnummer van de Olympische Spelen ‘Survival’, ‘Starlight’ en ‘Psycho’. De toegang tot het concert is vrij voor iedereen met een geldige skipas.

 

ZIE OOK: Oostenrijk groeit als topfavoriet wintersportbestemming

 

And the winner is…

De drie bandleden van Muse maken al sinds 1994 samen muziek. Hun doorbrak kwam met hun derde album ‘Absolution’ in 2003. Sindsdien vult de band concertzalen en zijn zij de hoofdact op grote festivals. Hun live shows zijn beloond met meerdere muziek-awards zoals Brit Award, MTV Music Award, Q Award en Grammy Awards. Maar een openluchtconcert op 2.300 meter hoogte is zelfs voor deze rockgiganten nieuw.

 

 

Comments are closed.