Nieuwe voorzitter en nieuw bestuurslid voor ANTOR Nederland

In Nederland zijn alle landen die zich op Nederlandse toeristen richten verenigd in de ANTOR. De ANTOR zorgt o.a. voor bijeenkomsten voor journalisten en bloggers om zo Nederlandse reizigers nog beter voor te lichten over de deelnemende landen. Recent koos de ANTOR een nieuwe voorzitter en bestuurslid.
antor-logo

Griekenland & Spanje

ANTOR Nederland, de “Association of National Tourist Office Representatives” in Nederland, heeft een nieuw bestuur. Het voorzitterschap van Tirso Tromp, directeur van het verkeersbureau van Aruba is op 21 april tijdens een ledenvergadering overgedragen aan Eleni Skarveli, directrice van het Grieks verkeersbureau. Tromp blijft actief als lid van het bestuur.

 

 

Tevens is Ana Román (Spaans verkeersbureau) als nieuw bestuurslid bevestigd. Het bestuur van Antor Nederland bestaat daarmee uit voorzitter Eleni Skarveli (Griekenland), Fabienne Javault (Frankrijk), Ana Roman (Spanje), Tirso Tromp (Aruba) en Erik Verschoof (Israël). Michaela Klare (Duitsland) verlaat na jarenlang lidmaatschap het bestuur.

 

 

Mevrouw Eleni Skarveli

Mevrouw Eleni Skarveli


“We kijken uit naar een goede voortzetting van de succesvolle samenwerking van de 28 leden van ANTOR Nederland met interessante bijeenkomsten en op 24 november de jaarlijkse persworkshop.” aldus Eleni Skarveli, de nieuwe voorzitter van ANTOR Nederland.

Comments are closed.