Frankrijk.nl lanceert Duits zusje: frankreich-webazine.com

Vandaag is frankreich-webazine.com live gegaan. Het is de Duitstalige variant van frankrijk.nl, het online webazine met reisideeën en insidertips voor Frankrijk. Ruim 2 jaar geleden gestart en inmiddels uitgegroeid tot het belangrijkste inspiratieplatform voor reizigers naar Frankrijk.

frankreich-webazine

Lifestyle, sfeer en authenticiteit

frankreich-webazine.com richt zich op reisliefhebbers die lifestyle, sfeer en authenticiteit als belangrijkste criteria zien in hun keuzepad. Dit gebeurt met originele insider reistips en leuke adresjes, aangedragen door de eigen redactie, bloggers en reisreporters in Frankrijk. De content heeft dezelfde rubrieken en thema’s als op frankrijk.nl, maar is volledig aangepast aan de Duitse lezer én de Duitse markt.

 

 

Inspireren, delen en verbinden

frankreich-webazine.com wil op de Duitstalige markt binnen een jaar hét platform zijn voor de leukste reisideeën en adresjes in Frankrijk. “Er gaan jaarlijks ruim 8 miljoen Duitstaligen naar Frankrijk, die zich tot voor kort vooral op traditionele wijze lieten inspireren en informeren. Veel later dan in Nederland vindt daar nu de verschuiving van offline naar online zoekgedrag plaats. Voor ons het moment om frankreich-webazine.com te presenteren als digitale bron van (reis)inspiratie. Onze insteek is gelijk aan die voor frankrijk.nl: we willen graag de vriendin zijn die alvast een voorselectie heeft gemaakt van leuke reistips voor een volgende Frankrijktrip. Mede-oprichtster Josée Schouten:

“Want dat is onze missie: inspireren, delen en verbinden”

 

 

Vrouwen met een passie voor Frankrijk

Achter de schermen van het frankreich webazine opereren Josee Schouten en Carole Gölitz. Beide hebben als voormalig Frankrijk-reisspecialist en adjunct-directrice voor het Frans Bureau voor Toerisme een brede kennis van Frankrijk. Carole is getrouwd met een Duitser en heeft meer dan 8 jaar in Oostenrijk en Duitsland gewerkt. Het team bestaat verder uit Nicky Bouwmeester, oud-hoofdredacteur van En France magazine en werkzaam vanuit Parijs. Speciaal voor de Duitse markt is reisjournaliste Ulrike Graffberger aangetrokken. Zij is Duitse en woonachtig in Nederland. Ze heeft diverse reisgidsen geschreven en is al jaren actief als blogster op de Duitse markt.

V.l.n.r.: Josee Schouten, Carole Gölitz, Nicky Bouwmeester, Ulrike Graffberger

V.l.n.r.: Josee Schouten, Carole Gölitz, Nicky Bouwmeester, Ulrike Graffberger

 

 

Comments are closed.