Dit zijn de meest stijlvolle jetsetters

Victoria Beckham is door British Airways verkozen tot de best geklede celebrityreiziger. British Airways publiceerde vandaag voor het eerst de lijst met ‘World’s Best Dressed Travellers’.
Celebrity Sightings In Los Angeles - February 03, 2015

Elizabeth Saltzman

De lijst is samengesteld door topstylist Elizabeth Saltzman en British Airways die hiermee globetrotters en trendsetters willen eren. Elizabeth, stylist van onder andere Gwyneth Paltrow en Uma Thurman, over de winnaar: “Victoria Beckham krijgt het telkens weer voor elkaar als ze gaat vliegen, heel indrukwekkend. Er zit vaak een mannelijk element in haar reisoutfit, het is chic en verfijnd maar ook klassiek en comfortabel.”

 

 

De British Airways ‘World’s Best Dressed Travellers’-lijst is een mix geworden van inspirerende celebrities die reizen in stijl en die medereizigers ‘wardrobe envy’ bezorgen zodra zij aan boord van een vliegtuig stappen. De volledige top 10:

  • 1. Victoria Beckham
  • 2. Amal Clooney
  • 3. Kendall Jenner
  • 4. Angelina Jolie
  • 5. Gwen Stefani
  • 6. Charlize Theron
  • 7. Taylor Swift
  • 8. Marion Cotillard
  • 9. Lupita Nyong’O
  • 10. Heidi Klum

 

 

Abigail Comber, Head of Customer bij British Airways, vertelt: “Wij worden altijd al geassocieerd met reizen in stijl. Onlangs hebben we nog de stijlvolle First class van de nieuwe 787-9 onthult. Wij hebben deze lijst samengesteld als eerbetoon aan alle internationale mode-iconen en aan reizigers die geen genoeg krijgen van de glamour van het jetset-leven.”

Fashion stylist and British Airways ambassadeur Elizabeth Saltzman begon haar carriere in 1983 bij Giorgio Armani. Tegenwoordig is deze trendspotter prominent aanwezig op menig front row en wordt zij gezien als een van de meest invloedrijke mensen in de mode-industrie. Elizabeth over de best geklede reizigers ter wereld:

“Victoria Beckham werkt hard aan haar imperium. Ze is echtgenote, moeder, goodwill ambassadeur voor de VN en ziet er altijd onberispelijk uit.”
Celebrity Sightings In New York City - May 31, 2015

“Amal Clooney heeft het allemaal: brains, beauty én stijl. Amal is sinds haar huwelijk met George Clooney onder de modemicroscoop komen te liggen, maar dat is voor haar geen probleem. Ze begrijpt als geen ander de kunst om urenlange vluchten en werkvergaderingen aan elkaar te rijgen zonder dat ze invloed hebben op haar look. Wow!”

“Kendall Jenner belichaamt de moderne jeugd. Als onverbeterlijke ‘IT-girl’ ziet ze er even goed uit in een standaard jeans en eenvoudig T-shirt als in een verfijnde jurk.”
Celebrity Sightings At Nice Airport

“Angelina Jolie is niet alleen een moeder van zes kinderen, een gevierd actrice, een talentvolle regisseuse en een geëngageerde persoonlijkheid, maar ook nog eens het toonbeeld van stijl. Een klassieke pull, een eenvoudig bovenstukje en zwarte broek zijn haar handelsmerken.”

“Niemand kan ontkennen dat de ‘Gwen Stefani-stijl’ synoniem is voor ‘cool’. Wat haar onderscheidt? Haar permanent veranderende look. Het liefst combineert ze eenvoudige outfits met opvallende details: een bombastische lippenstift, platinakleurige haren, een luipaardprint of een mooi gsm-hoesje. Ze wandelt nooit onopgemerkt voorbij.”

“Oscar-actrice Charlize Theron is misschien discreet maar gaat nergens onopgemerkt voorbij. Haar chique en tegelijk natuurlijke look wordt steeds met zorg én smaak uitgekozen.”

“Inderdaad, de outfits van de beroemde popster Taylor Swift lijken niet echt comfortabel om te reizen… Maar dat is er niet aan af te zien. Met haar eindeloze benen, haar indrukwekkende waaier aan handtassen die steeds perfect passen bij haar jurk en duizelingwekkende hakken. Te land of in de lucht…Taylor is nooit op fouten te betrappen.”
JAPAN-US-ENTERTAINMENT-MUSIC

“Marion Cotillard is onmiskenbaar de verpersoonlijking van de Franse stijl. Haar reisoutfit, zowel comfortabel als chic, past perfect bij haar persoonlijkheid. Haar extraatje? Ze durft zonder problemen ondenkbare combinaties aan, zoals een luipaardcape en een marinetop.”

“Lupita Nyong’O ziet er altijd elegant uit! Maar opgelet: sobere tinten zijn niet aan haar besteed… Zij houdt van kleur! Haar outfit heeft steeds een heel eigen feestelijke touch die perfect bij haar past.”

“Heidi Klum heeft een erg drukke agenda. Moeder van vier kinderen, actrice, televisiepresentatrice en modeontwerpster… Veel mensen vragen zich af wat haar geheim is om er altijd zo fantastisch uit te zien. Heidi staat als geen ander met een jeans en heeft een natuurlijk aura waarmee ze elke kamer doet oplichten zodra ze binnenkomt.”
Celebrity Sightings In Los Angeles - February 13, 2015

 

 

Comments are closed.