Zo zet je jouw moeder in het zonnetje op Moederdag

Wandelen bij een temperatuur van 16 °C, een historisch Spaans dorp verkennen bij 23°C of toch gewoon in het zwembad liggen bij 24 °C? Iedere moeder heeft haar eigen ideeën bij een ideale vakantie, met bijbehorende temperatuur én omgeving. Maak van de nood een deugd, vertrek uit de hagelbuien en verras haar met een weekje weg met het hele gezin.
moederdag-tip-giethoorn

Interhome is Europa’s grootste aanbieder van vakantiewoningen en geeft een inspiratie top-5 van vakantieadresjes, geselecteerd op temperatuur. Een perfect Moederdagcadeau?

1. 16 graden in Oban, Schotland

Voor avontuurlijke moeders: aan de westkust van Schotland in de plaats Oban ligt het huis Tigh Beg Croft. Dit huis, middenin een echt ‘Braveheart’ landschap, is alleen bereikbaar via een onverharde weg. Het is geschikt voor 6 personen en biedt 3 luxe slaapkamers. Bezoek Dunollie Castle, the Isle of Mull of de Oban whisky distilleerderij in de buurt. Genietend van het uitzicht komt je moeder hier helemaal tot rust.
moederdag-oban-tip

 

 

2. 18 graden in Giethoorn, Nederland

Voor moeders die graag dicht bij huis blijven, is er de ‘Schipwoning’. Direct gelegen aan het water en vlakbij het ‘Venetië van het Noorden’. Huur een bootje en ga op ontdekking door natuurgebied ‘De Weerribben’. En met eten? Giethoorn biedt volop leuke restaurantjes. Of breng een bezoek aan het nabijgelegen Zwolle.

 

 

3. 20 graden in de Provence, Frankrijk

Aimez-vouz la France? Dan heeft vakantiehuis Les Pesquiers in de Provence in Frankrijk het allemaal. Een zwembad voor de kinderen, een barbecue waar papa zich op kan uitleven en een zonnig terras voor mama. Met 4 slaapkamers heeft desgewenst iedereen een eigen kamer. Bekende meren waaronder het bekende Roquebrune liggen vlakbij.
moederdag-tip-provence

4. 23 graden in Marbella, Spanje

Verwen je moeder met een vakantie tussen de sterren in Marbella in Spanje. Het dorp heeft een oude stadskern met smalle straten en restaurants, waar je in de buitenlucht kan eten. Puerto Banus heeft zich ontwikkeld tot het internationale centrum van de jetset. Geniet hier van je eigen villa ‘Valle del Sol’ met privé zwembad, op 10 minuten rijden van het centrum.
moederdag-tip-marbella

5. 24 graden op Fuerteventura, Canarische Eilanden, Spanje

Net wat warmer dan op Marbella is het op een van de mooiste eilanden van de Canarische Eilanden: Fuerteventura. Vakantiehuis Asomada vlakbij Puerto del Rosario biedt alles voor een relaxte vakantie. Een privé zwembad, jacuzzi en zelfs een hangmat zijn aanwezig. Oh ja, en een verbluffend uitzicht. Hier kan moeder met het hele gezin lekker genieten, zonder het huis uit te hoeven.
moederdag-tip-asomada

 

 

Comments are closed.