Ga heerlijk op fietsvakantie in Drenthe

Drenthe en fietsen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Eindeloos fietsen over duizenden kilometers aan fietspaden, de mooiste plekjes onderweg, schilderachtige dorpjes en de leukste dagjes uit. Kortom een heerlijke bestemming om te genieten van een goed verzorgde fietsvakantie.
drenthe-fietsvakantie-fietsen

ANWB Reizen is gestart met een reeks fietsarrangementen om de provincies in Nederland op de fiets te verkennen. Het eerste arrangement is uiteraard van start gegaan in vijfsterren fietsprovincie Drenthe.

 

 

Fietsvakantie

Met de start van de meivakantie is ook meteen de eerste fietsvakantie geboekt. De heer Hoitink en mevrouw Wilting uit Gelderland vonden het een verleidelijk aanbod. Vier dagen genieten van Drenthe met verblijf in Hotel Bieze in Borger en Hotel de Jonge in Assen, waarbij de bagage uiteraard wordt nagebracht. Onderweg fietsen ze door het prachtige landschap van onder andere het Nationaal Park de Drentsche Aa en lopen ze nog even door de toppen van de bomen op het Boomkroonpad. Meneer en mevrouw pakken onderweg een aantal indrukwekkende en prachtige culturele uitstapjes mee zoals het Herinneringscentrum Kamp Westerbork, het Drents Museum en het Nationaal Gevangenismuseum. En natuurlijk genieten ze ook van de Drentse gastvrijheid, zo staat bijvoorbeeld bij Brasserie de Berken wat lekkers voor hun klaar.

 

ZIE OOK: Ontdek natuurkampeerterrein Voscheheugte in Mantinge (Drenthe)

 

ANWB Reizen is voor deze reis de samenwerking aangegaan met Marketing Drenthe en Fun in Drenthe. Deze reis staat garant voor Drentse gastvrijheid door de Drentse ondernemers. De heer Hoitink en mevrouw Wilting zullen zeker vaker komen fietsen in Drenthe.
fietsvakantie-drenthe-picknicken

 

 

Comments are closed.