Ischgl maakt zich op voor de grootste seizoensluiting van de Alpen

Het is bijna zo ver, zaterdag 30 april sluit de Britse rockband Muse het winterseizoen in Ischgl met een open air concert op 2.300 meter hoogte. Het Top of de Mountain Closing Concert wordt een waar spektakel dit jaar. Recente sneeuwval heeft de pistecondities geoptimaliseerd en volgens de laatste meteorologische berichten duiken de temperaturen binnenkort opnieuw naar beneden en wordt er zelfs weer verse sneeuw verwacht. Tel daarbij op een concert van niemand minder dan de Britse rockgigant Muse die in maart nog drie avonden in een uitverkocht Ziggo Dome speelde.

Muse sluit het winterseizoen in Ischgl met een open air concert ©Danny Clinch

Muse sluit het winterseizoen in Ischgl met een open air concert ©Danny Clinch

De band is al sinds mei 2015 over de hele wereld aan het touren en speelde shows in Azië, Zuid-Amerika, Verenigde Staten, Amsterdam en dan nu ook in de lifestylebestemming Ischgl tijdens het legendarische Top of the Mountain Closing Concert.Om 13:00 uur gaan ski’s en snowboards aan de kant en kunnen muziek- en wintersportfans meezingen met hits als ‘Starlight’ en ‘Psycho’ en het openingsnummer van de Olympische Spelen ‘Survival’. De toegang tot het concert is vrij voor iedereen met een geldige skipas.

 

ZIE OOK: Ischgl: ‘The place to be’ voor voorjaarsskiërs

 

Opening winterseizoen 2016-2017 met pop rockband PUR

Wie dit jaar het niet bij de winterafsluiting kan zijn, kan wel alvast de winteropening 2016-2017 in zijn agenda noteren. Op zaterdag 26 november opent de Duitse pop rockband PUR het winterseizoen in Ischgl tijdens het Top op de Mountain Opening Concert. De band geniet al sinds hun oprichting in de jaren ’70 aanzienlijk succes. De kenmerkende pop rock sound, opvallende kledingcreaties en wervelende live shows hebben van PUR een ware hit gemaakt, zowel in Duitsland als in de rest van Europa.

 

 

Tijdens het Top of the Mountain Opening Concert op zaterdag 26 november kunnen fans meezingen met ‘Funkelperlenaugen’, ‘Ich lieb’ dich’ en nummers van het nieuwe album ‘Achtung’. Het concert, in het centrum van Ischgl, start om 18:00 uur en de toegang is vrij voor iedereen met een geldige skipas.

 

 

Comments are closed.