Parkeerplatform Parkos breidt uit naar Wallonië

Parkos, marktleider in Nederland op het gebied van het vergelijken van parkeerplaatsen rondom vliegvelden, ziet grote kansen voor de Waalse markt.
parkeren-parkos-wallonie

Franstalige vragen

Mede-oprichter Arne Bos licht toe: “We zagen dat we op onze Vlaamse versie vaak Franstalige vragen kregen, we willen deze klanten nog beter bedienen. Daarom is deze week naast Parkos België ook de Franse site online gegaan.” Met deze stap wordt het voor Belgische klanten nog makkelijker gemaakt om een reservering te maken.

 

ZIE OOK: Nieuw boekingsplatform voor parkeren bij vliegvelden gelanceerd

 

Parkos helpt reizigers bij het vinden van de beste parkeerplek. Alle parkeeraanbieders zijn persoonlijk geïnspecteerd en er wordt continue gezocht naar de beste deal voor de bezoekers. De Waalse website begint met de grootste twee vliegvelden in België; Zaventem en Charleroi. Later dit jaar zullen daar ook de Düsseldorf Airport, Schiphol en Eindhoven Airport toegevoegd worden. Na een succesvolle start in Nederland zal Parkos later dit jaar verder uitrollen in Europa.

 

 

Comments are closed.