Ischgl nog volop in winterstemming

De winter voorbij? In Ischgl voorlopig nog niet! De lifestyle bestemming is getrakteerd op 30 cm verse sneeuw. Degenen die nog geen genoeg hebben van de sneeuw, zijn in Ischgl aan het goede adres. Het skigebied is geopend tot 1 mei 2016.

Verse sneeuw in Ischgl. ©TVB Paznaun-Ischgl

Verse sneeuw in Ischgl. ©TVB Paznaun-Ischgl

Terwijl elders de liften allang zijn gesloten, sluiten veel wintersportliefhebbers traditiegetrouw hun sneeuwseizoen af met een verblijf in Ischgl. Met de verse sneeuw en de langere dagen is het optimaal genieten. De hoge ligging van het skigebied en de goede condities bezorgen skiërs en snowboarden tot 1 mei veel wintersportplezier op de pistes.

 

ZIE OOK: Ischgl: ‘The place to be’ voor voorjaarsskiërs

 

Ischgl is zonder twijfel dé lifestyle bestemming van de Alpen, waaraan geen enkele bestemming zich kan meten. Ieder jaar bewijst Ischgl zich opnieuw door als eerste wintersportresort te openen en te sluiten met het legendarische concert waar wereldsterren de bühne betreden. En met sneeuwcondities die indruk maken op de meest ervaren wintersporters. Ischgl is niet te vergelijken met welke andere wintersportbestemming dan ook! Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena, behoort het wintersportgebied van Ischgl/Samnaun tot de beste van de Alpen.

 

 

Comments are closed.