Wie maakt de beste Texelfoto?

VVV Texel is op zoek naar een fantastische Texelfoto voor de voorjaarscampagne #tijdvoortexel en organiseert daarvoor een ludieke fotowedstrijd via Instagram. Inzenders maken kans op een wel heel bijzondere prijs: de winnende foto is – mét naamsvermelding- vier weken lang te zien op enorme billboards op vijf drukke verkeersknooppunten in Nederland. De fotograaf wordt bovendien getrakteerd op een luxe weekend Texel. Meedoen aan de fotowedstrijd kan van 15 tot en met 22 april.

De Tijd voor Texel campagne

De Tijd voor Texel campagne

Een zonsondergang aan het strand, een weiland vol lammetjes, steltlopers die over het Wad scharrelen of de vuurtoren die zich aftekent tegen een strakblauwe lucht: voor haar voorjaarscampagne 2016 is VVV Texel op zoek naar dat ene, unieke beeld dat de essentie van Texel in één oogopslag weergeeft. Aan Texelaars, eilandgasten en Texelfans wordt daarom gevraagd om deel te nemen aan een fotowedstrijd van VVV Texel. De foto’s kunnen geplaatst worden met de hashtag tijdvoortexel. VVV-directeur Wouter de Waal nodigt iedereen uit om een of meer foto’s in te zenden waarin je niet alleen Texel direct herkent, maar ook het gevoel dat het eiland bij je oproept.

 

ZIE OOK: Wegens grote populariteit dit jaar twee edities van Amusetour Texel

 

Weekend in Grand Hotel Texel

De foto’s worden beoordeeld door een driekoppige jury, bestaande uit Wouter de Waal, de Texelse natuurfotograaf Patrick de Graaf en directeur van RTV Noord-Holland Ger Welbers. De winnende foto wordt gebruikt voor de billboardcampagne van VVV Texel en zal in mei te zien zijn langs diverse snelwegen in Nederland op een formaat van 11 bij 9 meter, mét naamsvermelding van de fotograaf.

 

 

De winnaar wordt daarnaast getrakteerd op een verblijf voor twee personen in Grand Hotel Opduin (****). De publieksfavoriet – de foto met de meeste likes op Instagram onder #tijdvoortexel – wint een fotografieworkshop met jurylid Patrick de Graaf. Overige prijzen zijn een Dagje Texel voor twee personen (tweede prijs) en het boek Texel door de lens van… van de Texelse fotografen Ruth de Ruwe en René Pop, plus een goed gevulde goodie bag (derde prijs).

 

 

Comments are closed.