Turkish Airlines als officiële airline partner van UEFA EURO 2016, maakt eerste vlucht naar Parijs

Om het UEFA EURO 2016 van de zomer te vieren, heeft Turkish Airlines een A330-300 passagierstoestel onthuld dat is geverfd in de kleuren van het kampioenschap. Het vliegtuig heeft zijn eerste vlucht gehad naar Parijs, waar dit jaar de finale zal plaatsvinden op 10 juli. Dit is slechts één van de onderdelen van Turkish Airlines om fans van het kampioenschap te enthousiasmeren.

turkish-airlines-parijs

Het kleurenschema is gecreëerd door UEFA en Turkish Airlines als deel van het partnerschap tussen de luchtvaartmaatschappij en het kampioenschap in in Parijs in de rol van officiële luchtvaartpartner van UEFA EURO 2016. Het sponsorschap houdt ook in dat de luchtvaartmaatschappij tickets voor het kampioenschap zal weggeven, een unieke UEFA EURO 2016 luchtvaart ervaring voor passagiers biedt en fanzones creëert in de Franse steden wanneer de wedstrijden beginnen in juni.

 

ZIE OOK: Bois de Boulogne in Parijs

 

Als de beste luchtvaartmaatschappij van Europa voor het 5e jaar op rij, neemt Turkish Airlines een actieve interesse in sportwedstrijden en culturele evenementen op het Europese continent. De mondiale aantrekkingskracht van voetbal en zijn kracht om samen te brengen reflecteert de positie van de luchtvaartmaatschappij als de maatschappij die naar meer landen vliegt dan elke andere.

turkish-airlines-parijs-1

Ahmet Olmuştur, Turkish Airlines’ Chief Marketing Officer (CMO) vertelde: “Voetbal is een grote verbindende factor voor mensen, verlegt sociale en culturele grenzen en brengt mensen met dezelfde passie voor het spel samen. We zijn bevoorrecht om mensen van over de hele wereld elke dag samen te kunnen brengen en zijn erg blij om onderdeel te zijn van de UEFA EURO 2016. Dit vliegtuig is één van de vele dingen die we zullen ondernemen om fans en onze passagiers te enthousiasmeren in de aanloop naar dit kampioenschap.”

 

 

Guy-Laurent Epstein, Marketing Director, UEFA Events SA, vertelde: “We zijn erg enthousiast om de plannen van onze eerste luchtvaartpartner ooit in werk te zien treden. Het zal fantastisch zijn het vliegtuig te zien vliegen door Europa en fans samen te brengen om het beste Europese voetbal te vieren, in de aanloop naar de aftrap van het UEFA EURO 2016 op 10 juni.”

https://youtu.be/thSs7ozNNeY

Het vliegtuig dat in de kleuren van UEFA EURO 2016 is geverfd, zal naar een geselecteerd aantal bestemmingen vliegen binnen het netwerk van Turkish Airlines. De luchtvaartmaatschappij vliegt momenteel naar meer dan 280 bestemmingen. Fans van het vliegtuig en de wedstrijd kunnen meedoen op social media met de hashtag #eurointhesky.

 

 

Comments are closed.