Autoverhuurder Lejebil.com viert al 2 jaar boek nu en betaal later

In april 2016 viert Lejebil.com haar 2-jarig bestaan met een winactie. Lejebil.com is begonnen met auto’s verhuren in Amerika en Canada en is inmiddels uitgegroeid tot een autoverhuurbedrijf met meer dan 3000 verhuurlocaties wereldwijd. Bij Lejebil.com boekt men voordelig een auto van Australië tot Alaska en van Zweden tot Zuid-Afrika.
lejebil-logo

Boek nu, betaal later!

Lejebil.com speelt in op de behoefte om pas bij het afhalen van de auto het grootste deel van de huursom te betalen. De kleine aanbetaling vooraf en de soepele annuleringsvoorwaarden maken dat dit product met name aantrekkelijk is voor de reiziger die zich vooraf niet te veel wil vastleggen. Flexibiliteit staat bij deze jonge autoverhuurder voorop.

 

ZIE OOK:

 

TEKST

 

 

Winactie

Lejebil.com viert haar 2-jarig bestaan met een winactie. Elke 20e boeker in de maand april ontvangt een Lejebil.com taart. Maakt men met deze taart een foto en wordt deze gedeeld op de Facebook pagina van Lejebil.com? Dan maakt men kans op een week gratis parkeren op Schiphol of men krijgt 2 gratis dagen autohuur bij een autohuurboeking van 5 of 7 dagen.

 

 

Comments are closed.