British Airways viert 80 jaar vliegen naar Hongkong met vipgala

British Airways vierde 80 jaar vliegen naar Hongkong in stijl, met een vipgala en unieke fotoshoot met klassieke luchtvaartmode. Zo droeg supermodel David Gandy bijvoorbeeld een vintage pilotenjas in schaapsleder uit de jaren ‘20.
Als eerbetoon aan het erfgoed van British Airways ging de Britse ster op de foto met cabinepersoneel en toverden ze samen de drukke straten van Hongkong om tot een catwalk.

Het vipgala van British Airways

Het vipgala van British Airways

Ondertussen vierden supermodellen Imogen Waterhouse en Lizzy Jagger deze 80e verjaardag in outfits van het cabinepersoneel van vroeger. Ze lieten zich fotograferen met de iconische skyline van Hongkong als achtergrond.

Ook andere sterren woonden het gala bij, zoals acteur David Hasselhoff, singer-songwriter Jessie Ware en Tom Aikens, chef-kok met twee Michelinsterren.

 

ZIE OOK: British Airways start Sale

 

’s Avonds gaf zangeres Jessie een exclusief live optreden voor de meer dan 250 gasten, onder wie de wereldberoemde ondernemer Sir David Tang.

Ondertussen serveerde chef-kok Tom Aikens een mix van Britse en Hongkongse gerechten, vergezeld van cocktails die Boujis Hong Kong exclusief voor British Airways had bedacht.

 

 

“Ik ben blij dat ik deze mijlpaal voor British Airways mee mag vieren hier in Hongkong. Het was fascinerend om te zien hoe de outfits van het cabinepersoneel op de route naar Hongkong door de jaren heen evolueerden,” aldus model David Gandy tijdens het evenement, dat o.a. bestond uit een modeshow met de uniformen van het cabinepersoneel uit verschillende decennia.

 

 

Comments are closed.