Landal’s Bollo-app ontvangt Media Ukkie Award

De Bollo-app, de eigen app van de populaire mascotte Bollo van Landal GreenParks, heeft de Media Ukkie Award 2016 gewonnen, de prijs voor de beste app voor peuters en kleuters van 0 t/m 6 jaar. De Media Ukkie Awards werden donderdag 7 april uitgereikt bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

De media Ukkie Award voor Bollo

De media Ukkie Award voor Bollo

Bollo komt in de app op een bijzondere manier tot leven. In drie interactieve werelden (bos,strand of besneeuwde bergen) kunnen kids spelletjes spelen, muziek maken en (voorlees)verhaaltjes uitkiezen. Ook toont de app afleveringen van de RTL Telekids Bollo TV-serie.

 

ZIE OOK: Landal wil eind 2016 Green Key-certificaat op alle 76 parken

 

“Op verzoek van onze kindergasten hebben we de Bollo-app ontwikkeld. Kinderen missen Bollo na de vakantie, nu kunnen ze voor en na hun verblijf ook met Bollo spelen. De app is samen met kinderen ontwikkeld. Naast dat de app een feestje is om naar te kijken, is hij verantwoord en gratis”
aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks. Met de Bollo-app is Landal ook genomineerd voor de SpinAwards en de Dutch Interactive Awards.

 

 

De Bollo-app is één van de meest gedownloade apps voor kinderen. Sinds de lancering in oktober vorig jaar is de app al ruim 55.000 keer gedownload. De Bollo-app is geschikt voor smartphones en tablets en is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

 

 

Comments are closed.