Ontdek de brocante tweedaagse in Wijk bij Duurstede

Wie op zoek is naar mooi brocante, exclusieve kunst of heerlijke streekproducten moet zaterdag 9 en zondag 10 april 2016 zeker een bezoek brengen aan Wijk bij Duurstede. Het historische centrum van Wijk bij Duurstede staat een heel weekend lang in het teken van brocante, kunst, antiek, boeken, verzamel- en streekmarkt tijdens Brocante in Dorestad.

Brocante in Wijk bij Duurstede

Brocante in Wijk bij Duurstede

Ruim 60 antiquairs, brocanteurs en ( kunst ) verzamelaars zijn in de binnenstad te gast in winkels, galeries, restaurants, op de Markt, het Kerkplein, in de Kerk en ( zondag ) op de Kasteellaan. Zij etaleren, presenteren en verkopen hun mooiste en exclusiefste stukken.

 

ZIE OOK: Meestervervalser geeft lezing over vervalsing in de kunst

 

Het aanbod is zeer gevarieerd en op hoog niveau. Er is voor iedereen wel wat te vinden. Bent u op zoek naar iets moois om te dragen: op Brocante Dorestad is genoeg te vinden. Het pittoreske Wijk bij Duurstede presenteert met Brocante Dorestad een exclusieve beurs voor iedere beurs. Organisator Gea van Vulpen verwacht vele duizenden bezoekers. U komt toch ook? De toegang is gratis. Zondag is het koopzondag en zijn de winkels vanaf 13 uur open.

 

 

Comments are closed.