Lancering nieuwe campagne: ‘Frankrijk omarmt je’ !

Met deze nieuwe campagne promoot Atout France, het Frans Bureau voor Toerisme zomer- en korte vakanties in Frankrijk. Met de slogan ‘Frankrijk omarmt je’ wordt ingespeeld op de gastvrijheid van Frankrijk. De populaire Franse bestemmingen, maar ook verrassende, minder bekende plekken, staan centraal in de campagne. Daarnaast zijn wijntoerisme en naturisme belangrijke thema’s.

Frankrijk omarmt je

Frankrijk omarmt je

“We ontvangen Nederlanders met open armen in Frankrijk en heten hen van harte welkom. De slogan is bedoeld om een gevoel van warmte, comfort, ontspanning en plezier te creëren”, aldus Fabienne Javault, Directrice van Het Frans Bureau voor Toerisme in Amsterdam.

 

ZIE OOK: Beleef romantisch Frankrijk vanaf het water

 

Instagram muur

Om de campagne te ondersteunen zijn verschillende middelen ingezet, waaronder billboards op diverse grote stations in Nederland, publicaties in diverse magazines, maar ook online via Facebook en Twitter wordt de campagne onder de aandacht gebracht. Daarnaast wordt een instagram muur geïntegreerd op de homepage van het Frans Bureau voor Toerisme om Frankrijk visueel te beleven! Alle foto’s die op instagram worden geüpload en getagged met de hashtag #Frankrijkomarmtje, worden meegenomen in de live feed op de site.

 

 

Comments are closed.