Wakker worden met een KLM Nachtjeslampje naast je bed

KLM introduceert vandaag het Nachtjeslampje, speciaal voor de thuisblijvers van de zakenreizigers. Het lampje heeft de vorm van een vliegtuig en voor elke nacht die een familielid onderweg is, brandt er een lichtje achter elk vliegtuigraampje.
klm-nachtlampje

Nachtlampje voor thuisblijvers

De lichtjes van het KLM Nachtjeslampje doven voor elke nacht die een familielid onderweg is. Op de dag van thuiskomst zijn alle lichtjes gedoofd. Met het Nachtjeslampje maakt KLM de zakenreis voor de kleine thuisblijvers ook prettig. De rechtstreekse vluchten, gunstige vertrektijden en de punctualiteit van KLM zijn voor de thuisblijvers net zo belangrijk als voor de (zakelijke) reiziger, dat zorgt ervoor dat de reiziger zoals gepland en uitgerust weer thuiskomt.

 

ZIE OOK: Dit is de nieuwe volgende strategische stap in social media van KLM

 

Deelnemers van het zakelijke besparingsprogramma BlueBiz die voor 1 mei via klm.nl/zakelijk een ticket boeken, maken kans op het winnen van het KLM Nachtjeslampje.

 

 

Het KLM Nachtjeslampje is daarnaast voor iedereen te koop via shop.klm.com voor € 39,95.

 

 

Comments are closed.