Beleef de gratis rondleidingen in Paleis Het Loo in de Museumweek

Paleis Het Loo neemt van zaterdag 16 tot en met zondag 24 april wederom deel aan de Nationale Museumweek. Tijdens deze week zijn, zolang beschikbaar, op vertoon van een geldig entreebewijs de individuele rondleidingen in het paleis gratis (uitsluitend in het Nederlands).
Queen Beatrix of the Netherlands

Bezienswaardigheden

In de Bedkamer van Mary II is het recent aangekochte meesterwerk van Gerard van Honthorst (1592-1656) te zien. Een bijzondere selectie van andere aankopen, schenkingen en bruiklenen wordt getoond in de Aanwinstenkamer. Ook kan de expositie ‘Koninklijke foto’s door Vincent Mentzel’ worden bezocht, met daarin een overzicht van zijn mooiste foto’s van de Koninklijke Familie.

 

ZIE OOK: Activiteiten in de meivakantie op Paleis Het Loo

 

 

 

Comments are closed.