Activiteiten in de meivakantie op Paleis Het Loo

In de meivakantie, van 30 april tot en met 8 mei, zijn er allerlei activiteiten op Paleis Het Loo, zoals de Paleisreis en een bezoek aan het Paleisdak. In de Paleisreis ontdekken kinderen van 5 tot en met 11 jaar op een verrassende manier de tuinen, maken kennis met het vroegere hofleven en sluiten af met een ‘knutsel-je-eigen-tuin’ activiteit.

Paleis het Loo

Paleis het Loo

Paleisreis

Een combinatie van ontdekken, zien en vooral doen! Dat kan in de voorjaarsvakantie van 30 april tot en met 8 mei op Paleis Het Loo. Kinderen van 5 tot en met 11 jaar krijgen de kans onder begeleiding een speciale Paleisreis in de tuinen te maken. Daarnaast zijn er nog meer leuke kinderactiviteiten om te speuren en spelen.

 

ZIE OOK: Ontdek het paleis van de dictator

 

Dakdagen

Op de woensdag, zaterdag en zondag in de meivakantie zijn er weer rondleidingen naar het paleisdak. Onder begeleiding van een gids beklimt u de trappen naar de zolders van Paleis Het Loo. Eenmaal boven wordt uw klim beloond met een prachtig uitzicht over de paleistuinen en de weidse omgeving.

Data: 30 april t/m 8 mei 2016
(alleen woensdag, zaterdag en zondag)

 

 

Comments are closed.