Uitgaan in de fifties en sixties

Op zaterdag 16 april, tijdens de Dag van de Haagse Geschiedenis, organiseert het Haags Historisch Museum een themadag rond de tentoonstelling ‘Uitgaan in de fifties en sixties’. Het museum is die dag gratis toegankelijk en er zijn allerlei activiteiten voor jong en oud.
themadag-den-haag

Activiteiten

Zo kunnen bezoekers mee swingen tijdens rock-‘n-roll dansshows, hun haar en make-up geheel in stijl laten doen en of deelnemen aan de kinderworkshop ‘Maak je eigen uitgaansoutfit’. Daarnaast is het museum de hele dag aanwezig op het Plein, waar het festivalterrein van de Dag van de Haagse Geschiedenis zich bevindt. Hier kan men naar golden oldies uit de jaren vijftig en zestig luisteren in de Silent Disco.

 

ZIE OOK: Gemeentemuseum Den Haag maakt grootste Mondriaantentoonstelling ooit in Brazilië

 

Tijdens deze themadag is het Haags Historisch Museum de hele dag gratis toegankelijk voor bezoekers. Het volledige programma is te bekijken op de website.

Over de tentoonstelling ‘Uitgaan in de fifties en sixties’

Dit voorjaar staat het Haags Historisch Museum in het teken van rock-‘n-roll, vetkuiven en Haagse beat, kortom: uitgaan in de fifties en sixties! Deze tentoonstelling in Den Haag neemt u mee op een avondje uit in de legendarische jaren vijftig en zestig, vanaf het thuis opdoffen tot aan de nachtelijke strandbezoekjes in Scheveningen.

 

 

De tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door Museum RockArt en Bennies Fifties Store.

subtitel

 

 

Comments are closed.