Bijna 100.000 Facebook volgers voor de Julianatoren

Eén deze dagen gaat de Julianatoren het aanzienlijke aantal van 100.000 volgers op Facebook bereiken. Hiermee staan het Apeldoornse pretpark –op enkel de Efteling na- bovenaan de lijst met pretparken met de meeste volgers op Facebook. “Een waanzinnige prestatie waar wij als team ontzettend trots op zijn” aldus marketing manager Boy Breuker.

Jul en Julia van Julianatoren

Jul en Julia van Julianatoren

Groei van 300%

Facebook is een goed kanaal om de (toekomstige) bezoeker te bereiken. O.a. de sfeerfoto’s van genietende kinderen en hun familie, de laatste nieuwsfeiten en grote win acties maken dat het aantal volgers op de Facebook pagina in de laatste twee jaar met maar liefst 300% is toegenomen. De doelstelling van de Julianatoren werd hiermee groots overtroffen.

 

ZIE OOK: Julianatoren genomineerd voor “Leukste uitje van NL”

 

Speciale 100.000 win-actie

Deze grote prestige laat de Julianatoren natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan. Er wordt groots uitgepakt op Facebook. Zo is er deze week, naast een win-actie t.b.v. de nieuwe Safarishow met Jul & Julia- een extra win-actie wanneer het pretpark de 100.000-ste Facebook volger bereikt. Meneer Kaasgaaf, directeur van het pretpark, zal onder alle Facebook volgers een grote prijs weggeven welke bestaat uit een twee-jarig gezinsabonnement van de Julianatoren t.w.v. € 460,- en een knuffel (1 meter groot!) van Jul of Julia.

 

 

Comments are closed.