Dit is de nieuwe samenwerking tussen Turkish Airlines en Plug and Play

Als vast lid van Plug and Play’s Travel & Hospitality Acceleration Program, gaat Turkish Airlines de meest veelbelovende startups helpen selecteren die momenteel werken aan de volgende generatie van reis- en gastvrijheidsproducten en –services.

Het 300ste vliegtuig van Turkish Airlines

Travel & Hospitality

Plug and Play verzorgt innovaties binnen een groot aantal industrieën, terwijl Turkish Airlines een diepere focus heeft op innovaties in de reissector. Het Travel & Hospitality Program streeft ernaar om technologieën die de toekomst van reizen en gastvrijheid bepalen te ontdekken en te ondersteunen. Parallel aan Turkish Airlines haar doelstelling voor innovatie, gaat Plug and Play 20 tot 30 startups in de categorieën Travel & Hospitality van 2016 nomineren. De startup bedrijven die geaccepteerd worden, komen in een drie maanden lange programma terecht waar ze in contact worden gebracht met mentors en leiders uit de reis- en gastvrijheidssector uit alle branches, waaronder hotels, luchtvaartmaatschappijen, online reisagenten, cruisemaatschappijen en internationale distributiesystemen.

 

ZIE OOK: Turkish Airlines introduceert Batman’s Gotham City and Superman’s Metropolis als nieuwe bestemmingen in de VS

 

Ali Serdar Yakut, Chief Corporate Development en IT Officer van Turkish Airlines reageerde; “Als reactie op de toenemende moeilijkheidsgraad en het aantal opkomende technologieën, moet elke sector gemonitord worden ter goedkeuring. We hebben recent de Digital Innovation afdeling opgericht om nieuwe ideeën uit te voeren die zakelijke waarde creëren met het gebruik van nieuwe technologieën. Deze afdeling focust zich op high impact en strategische kansen die goed beoordeeld moeten worden voordat er in geïnvesteerd kan worden.”

 

 

Hij continueerde; “We onderzoeken, evalueren, experimenteren en bouwen baanbrekende technologieën in klantenervaring. Open innovaties en samenwerking is voornamelijk de reden tot succes; we bouwen, ontwikkelen en managen relaties met de gebruikers in het ecosysteem. Deze samenwerking met Plug and Play is een van onze strategische pogingen om mee te doen, denken en bouwen samen met de startups.”

Amir Amidi, co-manager van Plug and Play’s Travel Program reageerde; “We zijn erg blij dat Turkish Airlines zich aansluit bij ons reisplatform. Ik heb het genoegen gehad om met hen te vliegen tijdens verschillende gelegenheden en het is altijd een aangename ervaring geweest. In 2016 gaan we nauw samenwerken met het Turkish Airlines Innovation Team om de beste startups verder te ontwikkelen in de IoT, artificiële intelligentie, robottechnologie en Augmented/Virtual reality, gerelateerd aan de technologische roadmap van Turkish Airlines.

Plug and Play brengt op deze manier de leiders van de reisindustrie, zoals Turkish Airlines, en de startups bij elkaar.

Comments are closed.