Ontdek de “Castle of Dreams”

Een geheel nieuw evenement op het gebied van Middle Ages en Fantasy! Beleef deze gezellige tweedaagse Castle Fair bij Kasteel Schaloen, in een sprookjesachtige omgeving voor iedereen die geïnteresseerd is in een fantasy wereld.
castle-of-dreams-2016

Wat te doen?

Een tal van bekende figuranten/actors flaneren op beide dagen rond waaronder prinses Arletta en Lakei Ruben, Ridders, Orcs, Jack Sparrow, Prinses Elsa, Anna en Olaf (Frozen) en Magiër Merlijn zal de bezoeker uitnodigen om het miraculeuze zwaard Excalibur uit de steen te trekken. Overal staan kraampjes met leuke spullen zoals Victoriaanse kledingstijl, maskers, accessoires, sieraden, beelden, wierook, make-up en veel meer.

Bewonder verschillende demonstraties van talentvolle artiesten zoals o.a. een Bodypaint-airbrusher, Sculpture Art, Special Effect grime/prosthetics, Black Smith Smederij…Verder is er een Steampunk groep met o.a. mechanische uitvindingen van Jules Verne stijl, een spectaculaire zweep act, vuurspuwer en entertainment

Bezoekers kunnen verkleed komen in allerlei creaties, en er is mogelijkheid tot fotografie!

 

ZIE OOK: Kastelen, boomhutten en tropische oorden

 

Castle of Dreams is ook erg leuk voor kinderen!

Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen! Er is voldoende vertier o.a. Kindergrime, zwaardjes/schildjes maken, poppenkast, storyteller, en een workshop sleutelhangers maken.

Muziek, eten en drinken

De sfeer is natuurlijk pas echt compleet met lekker eten en mooie muziek! Gedurende de dag/ avond is er een lekkere BBQ en tegen meerprijs een 4 gangen diner. In de avond is er een gezellig kampvuur met muziek en dans. Kortom een aanrader voor een gezellig uitje!

 

 

Dag, tijd en prijs

Zaterdag 14 mei van 10.00 tot 22.00 uur. Zondag 15 mei van 10.00 tot 18 uur.
Kinderen t/m 12 jaar gratis, Dag ticket €12,50, Dag ticket & BBQ € 31,95, Dag ticket & Diner €37,50.

Comments are closed.