Kastelen, boomhutten en tropische oorden

De lente is in zicht en dat betekent dat het weekendjesweg-seizoen weer officieel geopend is. Logis Hotels deelt de top 5 ideale bestemmingen om de lente te vieren. Droom weg in het schitterende Château Labro, kies voor tropisch bij Hotel Lodge & Spa Le Spinaker in het zuidelijke Port Camargue of combineer avontuur met luxe voor a night to remember.

aqua-lodge-logis-boomhut

Sprookjesbestemmingen

Als je er altijd al van gedroomd hebt om kasteelheer of jonkvrouw te zijn, dan ben je bij Logis Hotels aan het juiste adres. Château Labro heeft alles wat je bij een kasteel kunt voorstellen, van torens en kantelen tot prachtige kroonluchters en hemelbedden. In dit sfeervolle boetiekhotel waan je je in een sprookje met alle luxe van vandaag de dag, zoals een zwembad in het midden van een wijngaard, een jacuzzi en een sauna. Romantisch ontspannen en de winterdip vergeten?

aqua-lodge-logis-kasteel

Hotel Ar Milin is gebouwd over een schilderachtig riviertje dat door Bretagne kronkelt, telt 32 ruime kamers en is gelegen aan een prachtig park. In het bijbehorende restaurant met schitterend uitzicht wordt op hoog niveau gekookt met lokale ingrediënten uit het seizoen.

 

ZIE OOK: Zuid-Amerika serveert de goedkoopste hamburgermenu’s

 

Avontuurlijk overnachten

Luxe en avontuur ontmoeten elkaar bij Château de la Dame Blanche. Overnachten is mogelijk in het prachtige kasteel of in een super-de-luxe boomhut op het landgoed, weergaloos uitzicht over de sterrenhemel inbegrepen. Ben je bereid om iets verder te reizen voor een room with a view, dan biedt de Aqua Lodge uit de nieuwe Insolite by Logis collectie een unieke ervaring. Deze bijzondere hotelkamer drijft voor de kust van het Caribische Guadeloupe, werkt volledig op zonne-energie en heeft een glazen vloer voor een kijkje in het kleurrijke onderwaterleven.

aqua-lodge-logis-boten

Ben je helemaal toe aan een tropische vakantie voor het hele gezin, maar blijf je liever iets dichter bij huis? Dan is Hotel Lodge & Spa Le Spinaker het antwoord. Geniet van het zonovergoten zwembad, de wuivende palmbomen en de paradijselijke omgeving. Een bezoekje aan het nabijgelegen Seaquarium, waar naast haaien en zeehonden ook de complete cast van Finding Nemo rondzwemt, maakt het plaatje compleet.

 

 

Comments are closed.