Trouwringen winnen tijdens de Trouwringroute in Schoonhoven

Tijdens de Nationale Zilverdag, 2e Pinksterdag in Schoonhoven, maken deelnemers aan de Trouwringroute kans op een waardebon ter waarde van € 500,00. Stellen die de route lopen wordt gevraagd bij welke goudsmid of juwelier zij hun favoriete ringen hebben gezien. Het stel dat dit kenbaar maakt, dingt mee naar de waardebon. Direct na de Zilverdag wordt de winnaar bekend gemaakt.

Trouwringroute Schoonhoven

Trouwringroute Schoonhoven

Daarnaast hebben de goudsmeden en juweliers nog een actie in petto: wie tijdens de Zilverdag of in 2016 een set trouwringen bij één van de deelnemers van de Trouwringroute koopt, krijgt een briljant geslepen diamant (met een grootte van 0.03 ct) cadeau.

 

ZIE OOK: Terugblik op geslaagde Nationale Zilverdag Schoonhoven

 

Gewapend met een routekaart of de SchoonhovenApp worden de aanstaande bruidsparen langs de pareltjes van Schoonhoven geleid. Daar maken zij kennis met de vele collecties handgemaakte sieraden van Schoonhovense goudsmeden en juweliers.

 

 

Schoonhoven Zilverstad is een begrip in Nederland maar ook ver daarbuiten. In Schoonhoven wordt al sinds de 14e eeuw met zilver gewerkt. In ruim 700 jaar is Schoonhoven uitgegroeid tot dé Zilverstad van Nederland! Schoonhovense goud- en zilversmeden maken tot op de dag van vandaag traditionele maar ook moderne sieraden, gebruiksvoorwerpen en bovenal vrije kunst in zilver. Uniek in Nederland.

 

 

Op 2e Pinksterdag is de historische binnenstad van Schoonhoven één grote goud- en zilversmidwerkplaats. Verspreid over 140 plekken met paviljoens en stands is het overal zilver wat de klok slaat.

Comments are closed.