Oost West Paas Best!

Pasen valt dit jaar vroeg! En dat is mooi, want we zijn de winter nu toch wel een beetje zat. Zoek je paaseitjes dit jaar eens ergens anders dan in de welbekende achtertuin. Het is tijd om er weer op uit te gaan voor een welverdiende break met de familie.
kindercamping-jan-klaassen

Booking.com heeft voor jou acht originele en nabijgelegen bestemmingen op een rijtje gezet voor een onvergetelijk paasweekend. Of je nu jong of oud bent, plezier is gegarandeerd. Oost West Paas Best!

Kindercamping Jan Klaassen Dromenland – Braamt, Nederland

Op deze camping worden kinderdromen werkelijkheid. Overnacht in een echte boomhut, tipitent of een woonwagen. Voor wie zelfs dat niet te gek is, zijn er ook een schoolbus, een piratenschip, een brandweerauto en zelfs een helikopter om in te slapen. Een waar kinderparadijs!

 

ZIE OOK: Dit is waarom er 850.000 buitenlandse bezoekers tijdens Pasen in Nederland zijn

 

Vuurtorenhuis Texel – De Cocksdorp, Nederland

Dit vakantiehuis is een waar toevluchtsoord voor dat beetje quality time met het gezin. Dit knusse optrekje ligt pal aan de voet van de vuurtoren van De Cocksdorp. Geïsoleerd tussen de duinen, biedt het een panoramisch uitzicht over de Waddenzee en de Noordzee. Voor avontuur duik je het water in, stap je op de fiets, of sla je een balletje op de nabijgelegen golfbaan.

 

 

Nautic Rentals – Watervilla’s Zuiderhoeve in de Heen, Nederland

Deze watervilla’s in de Zuiderhoeve zijn ideaal voor de vaarliefhebbers onder ons. Vanaf je eigen veranda stap je zo de boot in om van de lentezon te genieten of ga je er een dagje op uit met de kano. Het bruisende stadsleven van Antwerpen ligt op een klein uurtje rijden. Zo heb je het beste van beide werelden!

Drijfpaleis – Arnhem, Nederland

Voor velen is Venetië dit paasweekend letterlijk en figuurlijk ‘een brug te ver.’ In dat geval is het Drijfpaleis, een uniek hotel drijvend op de Nederlandse Rijn in Arnhem, een goed alternatief. Het is prachtig ingericht in Venetiaanse stijl met kleurrijk mozaïek en wordt omringd door zwanen. ’s Avonds is de loopbrug over het water verlicht en waan je je in een levend sprookje.
drijfpaleis-arnhem-nederland

Efteling Hotel – Kaatsheuvel, Nederland

In het Efteling Hotel komen sprookjes tot leven. Na een dag vol avontuur in het pretpark kan het hele gezin aanschuiven in het themarestaurant. Voor wie nog niet is uitgespeeld zijn er ook een speelkasteel, speelplaats en een theater. Hier heb je gegarandeerd een vrolijk Pasen!

Hotel Colosseo – Rust, Duitsland

Wie het Colosseum van dichtbij wil zien hoeft dit weekend niet ver te reizen. Hotel Colosseo biedt namelijk een unieke replica van dit historische bouwwerk! Ga deze Pasen terug in de tijd en ontdek de omgeving en het nabij gelegen attractiepark Europa-Park in Rust. Dineer in één van de Italiaanse restaurants en sluit het weekend ontspannen af in de Romeinse spa.

Erlebnispark Tripsdrill Natur-Resort – Cleebronn, Duitsland

In het Erlebnispark overnacht je in een herderswagen of boomhut met uitzicht op de Michaelsberg. Voor de waaghalzen is er het aangelegen avonturenpark Tripsdrill en voor de natuurliefhebbers die beren willen spotten is het wildpark de perfecte dagbesteding.
erlebnispark-tripsdrill-natur-resort

Strandhuis Libelle – Kappeln, Duitsland

De patio van dit pittoreske witte strandhuisje is direct gelegen aan het schilderachtige strand en biedt een schitterend uitzicht over zee. Na het zwemmen, vissen of een strandwandeling, kunnen jullie ontspannen in de sauna of het bubbelbad. Dat is nog eens een ontspannen paasweekend!

Comments are closed.