Geniet van de paasdagen bij Hotel Des Indes

Het komend weekend staat Pasen centraal bij Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel. Vanwege het grote succes van vorig jaar, organiseert Hotel Des Indes ook dit jaar op Eerste Paasdag de mogelijkheid voor kinderen om paaseieren te zoeken in en rondom Hotel Des Indes.

Wie o wie vindt het Fabergé ei bij Hotel Des Indes?

Wie o wie vindt het Fabergé ei bij Hotel Des Indes?

Voor elk kind wordt een bijdrage gevraagd van €10,00, deze bijdrage zal in zijn geheel aan UNICEF worden gedoneerd.
Onder de verstopte paaseieren bevindt zich ook één uniek Fabergé Ei, de vinder van dit ei wint een overnachting in Hotel Des Indes. Na het paaseieren zoeken wordt er op de eerste verdieping van het hotel een paasbrunch-buffet geserveerd. Ook kunnen gasten deze dagen vanaf 14:00 uur genieten van een speciale Des Indes Paas High Tea.

 

ZIE OOK: Pasen, pizza, Perugina

 

Aansluitend aan het paaseieren zoeken wordt er op de 1e verdieping een heerlijk Paasbrunch buffet geserveerd voor €45,00 per persoon en €10,00 per kind tot en met 12 jaar. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis gebruik maken van het buffet wanneer er een reservering wordt gemaakt voor 7 maart*.

 

 

Vanaf 14.00 uur kunt u in de Des Indes Lounge overtreffelijk genieten van een uitgebreide 4-gangen Paas High Tea voor €45,00 per persoon en €29,50 per kind
(tot en met 12 jaar).

Comments are closed.