Turkish Airlines brengt de Batman v Superman première naar New York

Turkish Airlines, de officiële luchtvaartpartner van Warner Bros Pictures, heeft de wereldwijde première van het lang verwachte actie avontuur Batman v Superman: Dawn of Justice gesponsord in New York City. De première vond afgelopen zondag 20 maart plaats in de wereldberoemde Radio City Music Hall, een aantal dagen voordat de film wereldwijd uitkomt op vrijdag 25 maart.

Het speciale Turkish Airlines vliegtuig

Het speciale Turkish Airlines vliegtuig

Een tal van beroemdheden sloot zich op de première aan bij regisseur Zack Snyder. De Batman en Superman; Ben Affleck en Henry Cavill en de veelgeprezen cast waaronder Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter, Gal Gadot, Callan Mulvey en Tao Okamoto.

 

ZIE OOK: Turkish Airlines introduceert Batman’s Gotham City and Superman’s Metropolis als nieuwe bestemmingen in de VS

 

We hebben de film onlangs tot leven kunnen brengen door unieke in-flight ervaringen en acties. We zijn enthousiast om onderdeel te zijn van de première met fans van over de hele wereld. Er komt binnenkort nog meer goed nieuws aan voor onze passagiers. Turkish Airlines is trots om de eerste in-flight première van de film te introduceren buiten de theaters, als deel van onze in-flight entertainment systemen.

Zegt M. Ilker Ayci, bestuursvoorzitter van Turkish Airlines.

 

 

De première is onderdeel van een langere samenwerking met Warner Bros Pictures die is aangekondigd in januari 2016. De filmervaring is voor de fans uitgebreid door een exclusief 777 toestel dat is omgetoverd naar het Batman v Superman: Dawn of Justice thema. Een exclusieve editie van Turkish Airlines Batman v Superman toilettasjes, een Time Out reisgids voor de nieuwste “bestemmingen” Gotham City en Metropolis, in-flight menu items en een speciale editie van de frequent flyer Miles & Smiles kaart.

 

 

In de film speelt Turkish Airlines een rol in een cruciale scène aan boord van een Boeing 777. Daarnaast zaten twee van de filmsterren, Ben Affleck en Jesse Eisenberg, die Batman en Lex Luthor spelen, in een speciale advertentie die Turkish Airlines’ nieuwste “bestemmingen” aankondigt – Gotham City en Metropolis.

Turkish Airlines moedigt fans aan om deel te nemen aan online conversaties op social media over de film door het gebruik van de hashtags #flygotham en #flymetropolis.

Comments are closed.