DoubleTree op Amsterdam Centraal beste Nederlandse vergaderhotel

Met haar centrale locatie en uitgebreide vergaderfaciliteiten is het hotel de perfecte uitvalsbasis voor de zakelijke gast. DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station staat met trots op de 9e plek in de lijst met de 50 beste vergaderhotels van Europa.

Het beste vergaderhotel van Nederland

Het beste vergaderhotel van Nederland

Voor de vierde keer presenteert Cvent de jaarlijkse ranglijst van topbestemmingen voor meeting planners. Cvent is een boekingsite voor meeting planners waarop zij eenvoudig kunnen zoeken naar locaties en de diverse bestemmingen kunnen vergelijken.

 

ZIE OOK: Nieuwe trend: Outdoor vergaderen

 

De positie op de ranglijst is gebaseerd op het aantal unieke bezoekers van het profiel van het hotel op de site van Cvent, hoeveel offertes er zijn aangevraagd, hoeveel er daarvan zijn omgezet in boekingen, het aantal overnachtingen hieraan gekoppeld en wat het marktaandeel van het hotel is.

 

 

Comments are closed.