Golfen in de sneeuw!

Voor gepassioneerder golfers is het nog even wachten op de lente, totdat zij hun sport weer op kunnen pakken. De golfbanen zijn momenteel gesloten. En eerlijk, wie golft er nu in de winter? Kan het eigenlijk wel? Ja! Golven in de winter gaat gewoon! In het Oostenrijkse Innsbruck zijn niet alle banen dicht. Hier kun je 360 dagen per jaar pitchen en putten op de greens van Golf Trainingscentrum Innsbruck-Rossau!

Golfen in Innsbruck

Golfen in Innsbruck

Sonnenplateau Mieming lonkt

Vermoedelijk is de aantrekkingskracht van de sneeuwsporten in de winter groter onder golfers en als je het aanbod van Olympia SkiWorld Innsbruck bekijkt is daar ook wel wat voor te zeggen. Een gesprek met locals en een aantal toeristen, allen fanatiek golfers, biedt uitkomst. Skiën en snowboarden lonkt, maar de voorpret voor het golfseizoen is al aanwezig! Er wordt gehunkerd naar het zomerseizoen op de 9 holes golfbaan Olympiagolf Igls en golfbaan Lanz en de 18 holes golfbaan Rinn. Alle drie de banen zijn binnen handbereik van de zuidelijke vakantieregio’s. Populair is ook het Golfpark Mieminger Plateau waar een 27 holes golfbaan op de golffans ligt te wachten. Het Sonnenplateau Mieming ligt op 30 minuten rijden met de auto van Innsbruck.

 

ZIE OOK: Crème de la crème van de klimwereld treft elkaar in Innsbruck

 

Indoor golftraining

Golfers die in de winter graag hun niveau willen behouden en doortrainen vinden uitkomst in de trainingshal van Golfclub Olympia Golf Igls in de Haller Straße 125a in Innsbruck. Hier staan op 250 m3 drie afslagplaatsen, vind je een chippingplaats en een 40 m2 grote putting-area. Ook recreatieve wintersporters die tijdens hun skivakantie eens iets anders willen doen, kunnen hier de golfsport beoefenen!

 

 

Golfen in de sneeuw!

Liever buiten golfen in de sneeuw? Ook dat kan in Innsbruck! Golf Trainingscentrum Innsbruck-Rossau is 360 dagen per jaar geopend en ligt op enkele minuten van het stadscentrum! De 32 afslagplaatsen, waarvan 16 overdekt, bevinden zich net als de pitching-, chipping- en puttinggreens buiten! Hier kun je materiaal huren en alle dagen van het jaar trainen, dus ook als er sneeuw ligt!

 

 

Golf Alpin Card

Wie deze zomer van plan is om te gaan golfen in de omgeving van Innsbruck, doet er goed aan om de Golf Alpin Card aan te schaffen. Deze kaart biedt voordelig toegang tot Golfpark Mieming, Golfclub Innsbruck-Igls, Golfplatz Rinn en andere golffaciliteiten in de regio. De Golf Alpin Card is in alle deelnemende golfbanen te verkrijgen. Vaak kun je deze kaart ook verkrijgen bij de receptie van het hotel waar je verblijft.

Comments are closed.