Ruim 7.000 bezoekers voor Kampeer Totaal Venray

In totaal bezochten afgelopen weekend 7.060 geïnteresseerden Kampeer Totaal in Evenementenhal Venray. Dat zijn er een paar honderd meer dan vorig jaar. Kampeer- en vakantieliefhebbers toonden met name veel interesse voor camperreizen met een huurcamper. Ook presentaties over diverse kampeergebieden vielen erg in de smaak.

Kampeer Totaal in Venray

Kampeer Totaal in Venray

De kampeerbeurs was dit jaar voor het eerst uitgebreid met een tentenstraat. Daarnaast waren er volop campings uit binnen- en buitenlands aanwezig op de beursvloer. Net als een groot aantal mooie caravans, campers en diverse accessoires. Net als vorig jaar maakten veel bezoekers gebruik van het fietsparcours op de beursvloer, zodat de fiets direct getest kon worden.

 

ZIE OOK: Kamperen en alleen je koffer meenemen doe je bij Ready2Camp

 

Bezoekers hadden behoefte aan veel informatie. Dat was duidelijk te zien aan de belangstelling voor de presentaties over diverse kampeergebieden, zoals Oostenrijk, Noorwegen en Zweden. Verder was er veel interesse voor camperreizen met een huurcamper

Liet beursorganisator Marloes Kemink namens Evenementenhal weten.

 

 

Kinderen kregen tijdens de beurs de mogelijkheid om te knutselen bij Pukkemuk, terwijl de ouders inkopen konden doen voor de komende kampeervakantie. “Er zijn meerdere bezoekers met een aankoopbewijs van een kampeermiddel naar huis gegaan”, aldus Kemink.

Comments are closed.