Turkish Airlines presenteert Batmobiel bij ITB Berlin

Turkish Airlines, Europa’s beste luchtvaartmaatschappij voor het vijfde opeenvolgende jaar en tevens de officiële wereldwijde partner van het nieuwe actie avontuur ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’, zal het nieuwe model van de iconische Batmobiel tentoonstellen op ’s werelds grootste reis- en handelsbeurs.

De nieuwe Batmobiel

De nieuwe Batmobiel

Turkish Cargo, een belangrijk sub merk van Turkish Airlines, zal de Batmobiel transporteren naar destinaties over de hele wereld als de officiële vervoerder van het voertuig.

De iconische Batmobiel brult door Warner Bros. Foto’s van het actie avontuur ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ zullen bij de kraam van Turkish Airlines nu te zien zijn bij ITB Berlin tussen 9 maart en 13 maart 2016.

 

ZIE OOK: Berlijn; verrassend en sfeervol als altijd

 

“Als leidende luchtvaartmaatschappij dat naar meer landen en internationale bestemmingen vliegt dan andere luchtvaartmaatschappijen in de wereld, zijn we erg blij om de officiële sponsor te worden van een van de meest geanticipeerde films van dit jaar. Ik geloof dat deze samenwerking niet alleen een verdere positieve aandacht voor Turkish Airlines als wereldwijd merk zal opleveren, maar dat het ook enthousiasme zal opwekken voor de film bij ITB Berlin: We zijn enthousiast om het nieuwe Batmobiel dat te zien is in ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ tentoon te stellen bij ITB Berlin, een van ‘s werelds leidende reis- en handelsbeurzen” verteld Mr. Ahmet Olmuştur, CMO van Turkish Airlines.

 

 

Toevoegend aan de mogelijkheid om het nieuwste model van het iconische voertuig te aanschouwen, zullen bezoekers exclusief beeldmateriaal van de film te zien krijgen en promotie items in het thema van de film ontvangen, zoals Time Out Travel Guide voor Gotham City en Metropolis, de nieuwste ‘gateways’ van de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.