Start de lente op de beurs Vrouw!

Komend weekend vindt voor alle vrouwen de ultieme dag uit plaats. Het WTC Expo Leeuwarden is van 11 t/m 13 maart een waar paradijs voor de vrouw. Beurs Vrouw! vindt voor de 9e keer plaats en is groter dan ooit. Tijdens beurs Vrouw! maak je je garderobe lenteproof, geniet je van beautybehandelingen, een wijntje op het terras, live optredens en spetterende live modeshows. Dit mag je niet missen!
beurs-vrouw-2016

Totaalbeleving

“Op Vrouw! geniet je gegarandeerd” , “alle zintuigen worden geprikkeld”, “na zo’n dag voelt iedereen zich op en top vrouw!”, zijn veel gehoorde kreten van bezoekers. Vrouw! is dan ook meer dan alleen een dag shoppen, het is een totaalbeleving. Je ontdekt er dé mode-, beauty-, en interieurtrends voor 2016. Je schuift aan bij workshops, geniet van shows en krijgt er advies op het gebied van sport, voeding, kleur, stijl, haar en make-up.

 

ZIE OOK: Groeiende vraag naar reizen van specialisten, ook op beurzen

 

Activiteiten

Beurs Vrouw! staat bol van de activiteiten. Spetterende nieuwe thema’s zijn onder meer het Foodplein, gezondheidsplein en het 100% selfmade plein. En voor wie dacht dat bingo suf en saai is heeft het mis. Vrouw! laat zien dat bingo helemaal hot is.

 

 

Food meets Vrouw!

Welke vrouw houdt nu niet van lekker eten en drinken? Een hapje en een drankje horen er bij op zo’n dag. Nieuw is dan ook het groots opgezette foodplein, een ware culinaire smaakexplosie waar vele internationale keukens worden bediend. Raak geïnspireerd door de heerlijke proeverijen, demonstraties en workshops op het gebied van eten en lekkere drankjes.

De Vrouw! Hoge Hakken en Bubbels Bingo

Bingo is helemaal hot! En wat is er nu leuker dan onder het genot van een hapje en drankje samen met je moeder, vriendinnen of zussen kans te maken op fantastische prijzen? Tijdens Vrouw! wordt er daarom in samenwerking met Kelder65 de Hoge Hakken en Bubbels bingo georganiseerd. Op vrijdag 11 maart kun je tussen 17.00 en 19.30 bingoën op het Vrouw! Entertainmentplein in Nederland. Iedereen kan aanschuiven, bingo loten zijn uitsluitend ter plekke op de beurs te koop en kosten € 5,00 per lot.

Gezondheidsplein

Gezond en fit de lente in, dat willen we toch allemaal. Nieuw op Vrouw! is dan ook het gezondheidsplein. Professionals van ReSeth uit Leeuwarden brengen je hier alles bij over gezonde voeding, gedrag, beweging en sport. En wees gerust dit hoeven niet altijd drastische diëten te zijn of complete workouts, het kan ook simpel en doeltreffend.
vrouw-beurs-maart-2016

100% Selfmade

Terug van weggeweest is het 100% selfmadeplein. Schuif de hele dag aan bij één van de vele creatieve workshops. Laat je bij Tres Jolie inspireren en maak je eigen moodboard voor een nieuw interieur. Voor workshops cupcakes maken kun je terecht bij de Smulfabriek. Maak je eigen ketting voor dit voorjaar bij A&A For You. Volg een workshop krijtverf van label26. Haken is ZEN…. En wie wil nu niet met een eigen gehaakte sjaal de lente in! Schuif aan bij de stand van Breibistro. Bij je pas geshopte nieuwe outfit hoort natuurlijk ook een sieraad. Wees creatief en maak deze zelf bij Juwelier Vrielink. Leg je dag Vrouw! vast met een minishoot incl. foto op formaat van Starstyle Fotografie.

Topvisagie

Topvisagist Mari van de Ven komt naar Vrouw! Leeuwarden. Op vrijdag 11 maart om 16.30 uur staat Mari van de Ven op het Vrouw! Entertainmentplein. Mari van de Ven is de bekendste make up artist en hairstylist en kapper van Nederland. Op Vrouw! beantwoordt hij vragen van bezoekers en laat hij make-up touch-ups zien bij twee dames uit het publiek.

Koop kaarten online met korting!

Vrouw! barst van de activiteiten. Kijk voor het uitgebreide programma op de website. De openingstijden zijn als volgt: vrijdag 11 maart van 13.00-22.00uur en zaterdag 12 maart en zondag 13 maart van 10.00-18.00uur. Laat je verrassen en kom naar Vrouw! 2016 in Nederland. Toegangskaarten in de online voorverkoop bedragen € 9,50 en zijn te bestellen via de website.

Comments are closed.