Ontdek De Beste Videotips van Lonely Planet

Wat is nou leuker dan je reis vastleggen met een camera? Leer nóg betere vakantiefilmpjes te maken en te delen via social media met De beste videotips van Lonely Planet. Meer dan 50 tips van insiders uit de filmindustrie en social-mediaexperts zijn in dit boek bijeengebracht.
video-tips-lonely-planet

Lonely Planet

Of je nou je smartphone gebruikt of de nieuwste GoPro-camera, Lonely Planet geeft tips om je filmpjes nog leuker, beter, gekker of spannender te maken. Én hoe je het best daarna je filmpjes kan bewerken en kan delen via Facebook, YouTube, Vimeo et cetera.

 

ZIE OOK: Tips geld besparen op vakantie

 

Video’s maken en delen is enorm populair en de populariteit groeit door. Niet alleen het aantal vloggers neemt toe, ook steeds meer bedrijven maken gebruik van video’s. Trendwatchers verwachten dat de komende jaren ongeveer 70 procent van het internetgebruik video zal zijn.

 

 

De Beste Videotips van Lonely Planet

ISBN: 9789021561240
Prijs: € 9,99
Kosmos Uitgevers

Comments are closed.