Fall in love met de vijf wijken van NYC

NYC & Company, New York City’s officiële marketing en toerismebureau, moedigt liefhebbers van de stad aan om tijdens hun volgende citytrip in Manhattan én in de andere boroughs opnieuw verliefd te worden op de highlights & hidden gems die een bezoek aan New York zo bijzonder maken.

Flushing Meadows Corona Park, Queens

Flushing Meadows Corona Park, Queens

New York City is geen one-trick-pony. De stad biedt voor iedereen iconische must see & do’s, en niet alleen in Manhattan”, aldus Fred Dixon, President en CEO van NYC & Company.

Niet voor niets komen reizigers keer op keer terug naar New York: er is altijd iets nieuws te ontdekken in de vijf boroughs van de stad zoals Arthur Avenue in The Bronx, volgens de kenners het enige echte Little Italy van de stad.

 

ZIE OOK: Genieten van de Skyline van New York

 

If you love Central Park..

Dan is Flushing Meadows Corona Park in Queens een absolute aanrader. In dit grootste park in Queens vind je de bekende Unisphere, een enorme roestvrij stalen wereldbol. Ook zijn in het park een aantal van de beste attracties uit Queens te vinden, waaronder het Queens Museum, de New York Hall of Science, de Queens Zoo en Citi Field, het stadion van de New York Mets.

 

 

Als je verslingerd bent aan de prachtige Brooklyn Bridge..

Dan is een wandeling over de recent heropende High Bridge een must. Deze oudste staande brug van New York City verbindt de wijk Washington Heights in Manhattan met de wijk Highbridge in The Bronx.

Als je de Mets hebt zien spelen in Queens en de Yankees in The Bronx..

Dan is het de hoogste tijd om de Brooklyn Cyclones in actie te zien in Coney Island of de Staten Island Yankees te zien shinen in Richmond.

 

 

Als je fan bent van Broadway of de legendarische Rockettes in Radio City Music Hall..

Dan ben je in de Brooklyn Adacamy of Music (BAM) op het juiste adres voor prachtige voortellingen, in het zojuist heropende Kings Theatre in Brooklyn voor concerten, of geniet je van de shows in publiekslieveling St. George Theatre in Staten Island. Ook Off-Broadway shows garanderen theaterliefhebbers a night to remember..

Als je dol bent op de fun van Coney Island..

Ontdek dan ook Brighton Beach op 15 minuutjes lopen van de boardwalk van Brooklyn’s Coney Island. Deze authentieke Russische neighborhoud staat ook wel bekend als Little Odessa en je vindt hier leuke winkeltjes en fantastische restaurants langs de breezy Brighton Beach Avenue.

Voor bezoekers die terugkomen naar New York City is er bovendien eindeloos veel keuze op het gebied van accommodaties. Meer dan 107.000 hotelkamers verspreid over de vijf wijken van de stad bieden opties voor ieder budget in iedere stijl en voor een kort of langer verblijf.

Comments are closed.