Nieuw Reis platform speelt in op stijgende behoefte aan avontuurlijke reizen met kinderen: Kidslovetravel.nl

Kidslovetravel.nl is opgericht door Aafje de Laat, een oudere Millennial die al veel van de wereld heeft gezien en dit absoluut wil blijven doen met haar kinderen. Met haar vriend en kids (1 en 3 jaar), reist ze de wereld over op zoek naar avontuur. Met kidslovetravel.nl wil zij elke reislustige ouder aansporen avontuurlijk reizen met hun kids te blijven maken.

Met kids op reis naar een ver land

Met kids op reis naar een ver land

Waar voorheen nog werd gekozen voor twee weken camping in Frankrijk, zie je nu dat steeds meer ouders ook avontuurlijke reizen willen maken met hun kinderen. De oudere Millennial is opgegroeid met een grote behoefte aan exploratie en persoonlijke ontwikkeling, in hun leven speelde reizen een grote rol.

 

ZIE OOK: Kidscampinggids heet nu Kids-Campings!

 

Het is een doelgroep die zelf veel gereisd heeft en dit wil blijven doen als er kinderen komen. Kidslovetravel.nl speelt juist in op deze behoefte door reislustige ouders te voorzien van tips en ervaringen.

 

 

Naast reiservaringen en handige tips, vindt de bezoeker ook foto’s en video’s op kidslovetravel.nl, waardoor hij geïnspireerd wordt tot een volgende fantastische reis met de kinderen. Kids Love Travel bedient zowel de Nederlandstalige als Engelstalige reislustige ouder.

Comments are closed.