Kidscampinggids heet nu Kids-Campings!

Contributor Richard legt ons alles uit over de Kids-Campings, een speciale website voor jonge gezinnen die een kindvriendelijke camping zoeken. Op de website staan ruim 100 campings in Frankrijk en Italië, met Nederlandstalige animatie. Kids-Campings is een initiatief van Team4Animation, de specialist van werving en selectie van animatie personeel in Frankrijk en Italië.
Kids-Campings

Elke zomer trekken veel gezinnen met de caravan naar het zuiden. Campings in Frankrijk en Italië stromen vol met Nederlandse gezinnen, die allemaal op de camping van een welverdiende vakantie willen genieten. Maar waar let je op als je met kinderen op vakantie gaat? Wat voor soort camping kies je? Kids-Campings geeft antwoord op deze vragen.

Kindvriendelijk kamperen

Over het algemeen is het zo dat kinderen de vakantie bepalen. Hebben kinderen het naar hun zin, dan hebben de ouders dat ook. Daarom kiezen veel ouders voor een kindvriendelijke camping, het liefst met Nederlandstalige animatie. Maar waar vind je nou zo’n camping? Voor ouders die op zoek zijn naar een camping in Frankrijk en Italië met Nederlandse animatie is Kids-Campings opgericht. Het animatiepersoneel op deze campings zijn allemaal professionele animatiemedewerkers die in Nederland een training van Team4Animation achter de rug hebben. Zij weten precies wat er gedaan moet worden om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Er zijn grote campings met een groot animatieteam maar ook kleinere campings waar de animatie bestaat uit maar 1 of 2 animateurs/animatrices. De campings liggen door heel Frankrijk en in het noorden van Italië. Voor een ieder wat wils dus!

De website biedt een goed overzicht van alle campings. Er kan gezocht worden per land, regio of met een filter op specifieke animatie. Klik je op een camping, dan kom je op een pagina met meer specifieke informatie over de camping. Vervolgens is er de mogelijkheid om naar de website van de camping te gaan en een boeking te doen. Eén ding is zeker: op de campings van Kids-Campings zullen de kinderen zich geen moment vervelen!

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *