Ontdek Kampeer Totaal Venray met een tentenstraat op de beursvloer

De zesde editie van Kampeer Totaal vindt plaats op 11, 12 en 13 maart in Evenementenhal Venray. De consumentenbeurs breidt dit jaar uit met een tentenstraat. Daarnaast zijn ook volop caravans, campers en accessoires te bewonderen.
kamper-totaal-venray

Informatie en inspiratie

Zowel beginnende als ervaren kampeerders kunnen zich laten informeren en inspiratie opdoen tijdens Kampeer Totaal. Het aanbod is zoals ieder jaar zeer divers. Van campings uit binnen- en buitenland tot de mooiste caravans, campers, tenten en accessoires. Ook is er een speciaal fietsparcours op de beursvloer, zodat de fiets direct getest kan worden.

 

ZIE OOK: Dit is waarom bijna 10.000 bezoekers Camperbeurs Gorinchem bezochten

 

Op de beursvloer biedt Evenementenhal tevens een interessant presentatieprogramma aan. Thema’s zijn onder meer: kamperen in Oostenrijk, Noorwegen en Zweden. Verder worden praktische tips toegelicht in diverse presentaties over het veilig reizen met een camper of caravan en welke camper het beste bij de bezoeker past.

 

 

Kampeer Totaal is geschikt voor het gehele gezin. Daarom organiseert Evenementenhal een kinderanimatie door Pukkemuk. Zij vermaken de kids met plezier. De driedaagse kampeerbeurs is op 11, 12 en 13 maart te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets zijn te bestellen via www.kampeerbeursagenda.nl.

Comments are closed.