Dit is waarom bijna 10.000 bezoekers Camperbeurs Gorinchem bezochten

In totaal bezochten 9.967 geïnteresseerden Camperbeurs Gorinchem afgelopen weekend. Met name presentaties over allerlei uiteenlopende thema’s waren populair. Een primeur op de beurs was de presentatie van de Amerikaanse Thor Ace camper.
camperbeurs-gorinchem

Camperbeurs 2016

Veel gerichte bezoekers kwamen op 26, 27 en 28 februari naar Evenementenhal Gorinchem in Nederland om Camperbeurs 2016 te bezoeken. Het NKC Kampeerauto van het jaar plein werd goed bezocht en de organisatie ontving lovende reacties. Het publiek maakte daar kennis met de Tonke Buscamper, de Adria Compact Plus Sl half-integraal en de N+B Arto 72 L integraal.

 

ZIE OOK: Maak kennis met de Ruimte Reus THOR A.C.E. uit Amerika

 

Presentaties waren zeer populair. Dat bleek alleen al uit het feit dat de presentatieruimte te klein was voor het aantal geïnteresseerden. Er waren onder meer presentaties voor de beginnende camperaars en over wandelen in Frankrijk en reizen richting Scandinavië en Amerika.

 

 

Een primeur op de beurs was de presentatie van de Amerikaanse Thor Ace camper. Deze is door vele bezoekers bekeken en de importeur heeft veel positieve reacties mogen ontvangen. Daarnaast zijn meerdere bezoekers met een aankoopbewijs van een nieuwe camper naar huis gegaan.

De eerstvolgende kampeerbeurs van Evenementenhal is Kampeer Totaal en vindt plaats op 11, 12 en 13 maart in Venray.

Comments are closed.