Maak kennis met de Ruimte Reus THOR A.C.E. uit Amerika

Primeur op de Camperbeurs in Gorinchem: eerste kennismaking van de Ruimte Reus THOR A.C.E. camper uit de Verenigde Staten met het Nederlandse publiek. Dit paradepaardje van de camperwereld is te ontdekken en te bewonderen op 26, 27 en 28 februari in Evenementenhal Gorinchem.
ruimte-reus-camperbeurs

Ruimte Reus

Deze Ruimte Reus met Slide out (uitschuifwand) komt uit Amerika en wordt in Gorinchem in Nederland voor het eerst aan het grote publiek vertoont door de firma Oortgiese Campers. Sinds dit jaar zijn zij officieel importeur van het merk THOR voor Nederland en de rest van Europa geworden. THOR Motorhomes is de grootste producent van campers in Noord-Amerika. In Amerika is zelfs 1 op de 4 campers die ieder jaar verkocht worden een THOR camper.

Het unieke kenmerk van deze campers zijn de Slide outs; de zijwanden die uitschuiven. Deze creëren een enorme leefruimte die door geen enkele Europese camper geëvenaard kan worden. Daarbij zijn deze campers bijzonder compleet uitgerust: automaat, dakairco, tv’s, magnetron, oven, leveling systeem; alles is standaard. Daarbij is de camper qua prijs concurrerend ten opzichte van de andere grote campers met C1-rijbewijs van de Europese bouwers.

 

ZIE OOK: Cruisen en kamperen combineren nieuwe trend?

 

Kamperen in Scandinavië

Camperbeurs Gorinchem is volledig toegespitst op de campers en alle daarbij behorende artikelen. Denk aan accessoires, technische onderdelen en voortenten. Maar ook het verstrekken van toeristische informatie ontbreekt niet op de beursvloer. Veel campings uit binnen- en buitenland zijn aanwezig om bezoekers te informeren over uiteenlopende vakantiebestemmingen met de camper. Ook worden diverse presentatieprogramma’s aangeboden over bijvoorbeeld kamperen in Scandinavië, kamperen voor beginners en camperbeveiliging.

 

 

Het is voor bezoekers mogelijk om hun beursbezoek te combineren met een weekendje weg. Zij kunnen met hun camper op de parkeerplaats overnachten. Hier zitten geen kosten aan verbonden.

Camperbeurs Gorinchem is op 26, 27 en 28 februari elke dag te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur.

Comments are closed.