Beautyspot.nl trade edition en Nederlandse Brandwonden Stichting gaan samenwerken

Beautyspot.nl trade edition werkt dit jaar voor het eerst samen met de Nederlandse Brandwonden Stichting. Volgens brandmanager Meta Coenen sluit de stichting mooi bij het vakevent aan: “De professionele schoonheidsspecialist richt zich op huidverzorging en/of huidverbetering. Iemand met brandwonden kan, nadat de wonden geheeld zijn, terecht bij een schoonheidsspecialist. Maar hoe kan de specialist hier het beste mee omgaan?” Beautyspot.nl vindt het belangrijk om dit goede doel onder de aandacht te brengen én te steunen door bezoekers de mogelijkheid te geven om bij de koop van hun kaartje een bedrag te schenken aan de Nederlandse Brandwonden Stichting.

De Nederlandse Brandwondenstichting

De Nederlandse Brandwondenstichting

De samenwerking met de Brandwonden Stichting komt op verschillende manieren tot uiting. Beautspot.nl trade edition helpt bij het inzamelen van donaties. Daarnaast geeft huidtherapeut Eva Wisman namens de stichting een lezing in het Skin Theater over de verschillende manieren om een brandwond te behandelen. Bezoekers kunnen met hun vragen tevens terecht bij de stand van de Nederlandse Brandwonden Stichting en daar eventueel een ‘Geefdoos’ ophalen, waarmee zij in hun praktijk weer donaties kunnen inzamelen.

 

ZIE OOK: Brandweermuseum Wassenaar op bezoek

 

Skin theater

De Brandwonden Stichting heeft haar stand in de Skin-hal, die gericht is op schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. In de hal staan exposanten die zich op huidverzorging en huidverbetering richten. Daarnaast biedt de hal een Skin-theater waar verschillende inhoudelijke sessies worden gegeven door oa. dr. David Njoo, dermatoloog & hoofdredacteur huidarts.com en coach/ondernemer Imed Baatout.

 

 

Over Beautyspot.nl trade edition

De Beautyspot.nl trade edition is het event voor beautyprofessionals die graag bij willen blijven in hun vak en geen nieuws willen missen. Op 9, 10 en 11 april 2016 kunnen zij precies hiervoor terecht in de Jaarbeurs in Utrecht. “We proberen de bezoekers met dit vakevent vernieuwing te brengen via een breed aanbod en een sterk inhoudelijk programma. Sprekers als Dr. Njoo en de Brandwonden Stichting dragen daaraan bij. Bij Beautyspot.nl trade edition krijgt de bezoeker belangrijke tips & trends waar de professional weer een half jaar mee vooruit kan. Het is een fris, vernieuwend en inspirerend event met nationaal allure, veel nieuwe merken en eigentijdse belevenis.”, aldus Meta Coenen.

Comments are closed.