De eerste popcorn store van Nederland opent zijn deuren

Goed nieuws voor de popcorn liefhebbers in Nederland! Vanaf 5 maart wordt er in Amsterdam namelijk de eerste popcornstore in Nederland geopend.

De eerste popcornwinkel van Nederland

De eerste popcornwinkel van Nederland

De zesde popcornstore van Europa

Het Italiaanse FOL Gourmet Popcorn is de eerste in Nederland die een popcornstore opent. De winkel zal te vinden zijn op de Leidsestraat in Amsterdam en zal op vijf maart feestelijk geopend worden. Tijdens de opening is te zien dat FOL meer aanbiedt dan alleen zoete en zoute popcorn.

Felix Rademakers, Operationeel Directeur van FOL Popcorn Nederland: “FOL betekent craziness in het Piëmontees. Popcorn kan je elk moment van de dag eten en niet enkel bij het bekijken van een film in de bioscoop. Met deze opening lichten wij een tipje van de sluier van wat onze bezoekers te wachten staat. FOL is creatief en vernieuwend. Denk bijvoorbeeld aan de verfijnde smaken bacon, chilipeper, donkere chocolade met kokosnoot, witte chocolade met pretzel of After Eight. Bovendien zullen we de komende periode het assortiment uitbreiden met popcornijs, popcornrepen en granola voor bij het ontbijt. Nederland is er klaar voor.”

 

ZIE OOK: Food trend: De Peruviaanse keuken

 

Popcorn als aperitief in je restaurant

Met het assortiment aan popcorn dat aangeboden wordt in de popcornstore kun je de hele dag doorkomen. Bij het ontbijt, bij de koffie of bij de borrel. Je zou zelfs kunnen zeggen om eens popcorn als klein aperitief aan te bieden aan je gasten of juist te verwerken in één van je desserts. De verschillende smaken geven je voldoende keus. Denk aan popcorn met verse aardbeien en witte chocolade of een mixed coating van verschillende hoogstaande kazen.

 

 

FOL Gourmet Popcorn

FOL is het dwaze idee om popcorn tot een niveau van verfijnde patisserie te tillen, door de popcorn te bedekken met coatings die gemaakt zijn van de beste producten van Italiaanse bodem. De popcorn is – in tegenstelling tot andere aanbieders – hete lucht gepopt en bevat daardoor aanzienlijk minder vet. Een stukje authentieke ambacht; alle popcorn wordt hand-gecoat in het productielab in Turijn met natuurlijke ingrediënten.

Comments are closed.