De lente ontluikt op de Roter Hahn vakantieboerderijen

Nog even en het voorjaar ontwaakt op de vakantieboerderijen van Roter Hahn in Zuid-Tirol, Italië. De specialist in hoogwaardige boerderijvakanties verwelkomt de komende maanden weer talloze pasgeboren dieren op veel aangesloten boerderijen.

Suedtirol, Kastelruth,  St.Valentin 32, Baumgartnerhof,

Gasten, jong en oud, hebben alle mogelijkheden om met het leven op de boerderij in Italië kennis te maken en om de heerlijke zelfgemaakte en verse producten te proeven. Altijd al op safari willen gaan? Deze lente kan dat in Zuid-Tirol. De boeren nemen je graag in alle vroegte mee op een spannende ontdekkingstocht.

Het ontluiken van de lente actief beleven op een knusse Roter Hahn vakantieboerderij is gegarandeerd een succes. De dag begint met een uitgebreid ontbijt boordevol verse producten van de boerderij. Terwijl de kleintjes met de konijnen spelen, de pasgeboren kalfjes en lammetjes knuffelen, hooi opladen, ravotten op het erf of de dieren in de stal voeren, genieten de volwassenen van het heerlijke lenteklimaat en van het prachtige uitzicht op de bloesemzee van de appelboomgaarden in het dal. Van half maart tot mei vormen bloeiende appelbomen een kilometerslange zachtroze pracht. Dankzij het microklimaat, Zuid-Tirol telt meer dan 300 ‘zon’dagen per jaar, is het er in het zuiden al aangenaam warm.

huis-roter-hahn

 

ZIE OOK: Ötzi, Sissi en goede wijn. La dolce vita in Zuid-Tirol

 

Op safari in Zuid-Tirol

Een Roter Hahn vakantieboerderij is ook een ideale uitvalsbasis voor sportieve families die de fascinerende bergwereld van de Alpen en Dolomieten, met haar flora en fauna, willen verkennen. De kleinschalige vakantieboerderijen van Roter Hahn bieden een vakantie vol spanning en avontuur. Wat is er spannender dan ‘s ochtends in alle vroegte over bedauwde weiden te lopen en de sporen van Zuid-Tiroolse dieren te volgen? In het voorjaar wordt een gewone wandeling met de boer dan al snel een bijzondere ontdekkingstocht. Zo neemt de boer de kleine rangers mee op expeditie naar het plantenrijk, bekijken ze bijzondere gesteenten of gaan tijdens een ‘wildsafari’ op zoek naar de korhaan, de steenbokgeit of een, uit zijn winterslaap ontwakende, alpenmarmot.

 

 

ei-roter-hahn

 

 

Comments are closed.