Endemol Beyond lanceert online reisprogramma: Wander

Op maandag 22 februari lanceert Endemol Beyond het eerste doorlopende online reisprogramma van Nederland: Wander.
tess-milne-lisa-ijsland

Bloggers & influencers

Het Wander platform stuurt duo’s bestaande uit verschillende ‘influentials’, zoals vloggers, bloggers, acteurs, modellen, fotografen, zangers, presentatoren en andere verrassende karakters op een onverwachte ontdekkingsreis naar een bijzondere bestemming. Zonder zelf te weten waar ze heen gaan, met alleen een paspoort en een paklijst voor hun koffer, beginnen ze aan een onvergetelijk avontuur. Elke week zijn er twee nieuwe afleveringen te zien op het YouTube kanaal van Wander en op www.wander.network.

 

ZIE OOK: Succesvol bloggersevent bij Endemol

 

In de eerste afleveringen gaan o.a. YouTuber Giel de Winter (StukTV), presentator Eddy Zoey, YouTuber Kelvin Boerma (Cinemates), actrice Pip Pellens, acteur Pim Wessels, presentatrice Tess Milne, presentator JayJay Boske, de bloggende zusjes Serena, Tara en Larissa Verbon, glamourmodel Zimra Geurts, fotografe Myrthe Mylius, vlogster Anna Nooshin, blogster Yara Michels, beautyblogster Mascha Feoktistova (Beautygloss), foodblogster Frances Lichtenberg (Foodgloss) en YouTube duo Martijn Manschot en Niels Oosthoek (Gierige Gasten) als ‘Wanderers’ voor het platform op pad.
wander-israel

Op het speciale YouTube-kanaal dat Endemol Beyond voor Wander lanceert vind je iedere maandag en vrijdag een nieuwe aflevering. Met meer dan 100 video’s per jaar kun je iedere week nieuwe inspiratie opdoen voor een volgende reis of gewoon genieten van al het moois dat deze wereld te bieden heeft.

 

 

Wander is daarnaast ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Al deze kanalen komen samen op de website Wander.Network.

Het doel is om het platform op termijn uit te breiden met andere (short format) reisprogramma’s die naast de huidige serie gaan lopen.

Comments are closed.