Ontdek de NEMO Energetica tentoonstelling 2016

NEMO opent vanaf 22 april een bijzondere tentoonstelling. In deze nieuwe tentoonstelling Energetica maak je kennis met de kracht van de weerselementen zon, water en wind. Je ziet hoe de kracht van de elementen gebruikt wordt om energie op te wekken.
nemo-dak-amsterdam

Bijzondere plek

Deze tentoonstelling is te zien op een bijzondere plek van het museum: bovenop het dak van NEMO in Amsterdam. Het dakplein van NEMO is een geliefde plek om te zonnen, relaxen of te genieten van het uitzicht. In het restaurant kun je bovendien terecht voor een lunch of fris drankje. Het dakplein is vanaf 7 maart even gesloten voor de grote metamorfose. Maar vanaf 22 april kun je het dakplein, en de tentoonstelling, weer het hele jaar door gratis bezoeken. En in het weekend van 23 en 24 april is ook het gehele museum gratis te bezoeken om de opening van het vernieuwde dakplein te vieren.

 

ZIE OOK:
Loopt Nederland onder water? Kinderlezing NEMO Amsterdam

 

Daarnaast zijn er naast onze vaste tentoonstellingen en workshops volop extra activiteiten in Science Center NEMO in Amsterdam. Alle tentoonstellingen en activiteiten zijn geschikt voor kinderen én volwassenen.

 

 

Comments are closed.