Bezoek Frankrijk tijdens de Fiets&Wandelbeurs 2016

Op 20 en 21 februari is Frankrijk vertegenwoordigd op de Fiets en Wandelbeurs 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht (hal 4, stand 4B40). Vertegenwoordigers van verschillende Franse gebieden voorzien bezoekers uitgebreid van informatie met betrekking tot wandelen en fietsen.
fiets-frankrijk-stel

Aanwezige Franse gebieden

De regio’s Champagne-Ardenne, Midi-Pyrénées, Normandië, Savoie Mont-Blanc en Atlantische Loirestreek zijn vertegenwoordigd, net als de Franse Federatie voor Fietstoerisme, Nantes, La Baule, Hotel Prince de Galles, de fietsroutes ViaRhôna en de Vélodyssée.

 

ZIE OOK: Ontdek de nieuwste fietsrondjes op de Fiets en Wandelbeurs

 

Genomineerde Fietsroute Vélo Francette

De 630 km lange Franse fietsroute van Normandië naar de Atlantische Kust, La Vélo Franchette, is dit jaar genomineerd voor de fietsroute van het jaar 2016. Journalist Robert van Weperen geeft op zaterdag en zondag om 13:00 uur een lezing over zijn ervaringen met fietsen over de Velo Francette. De presentatie vindt plaats in zaal 3.

 

 

De beurs

De fiets- en wandelbeurs vindt jaarlijks plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is de gelegenheid voor fiets- en wandelliefhebbers om zich te informeren. De beurs is op zaterdag en zondag geopend van 10u – 17u.

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 20 en 21 februari 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met €4 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over!

fiets-wandelbeurs-2016-banner

Comments are closed.